Ajuntament / Alcaldia

Mireia Ingla (ERC-MES), nova alcaldessa de Sant Cugat

15/06/2019
Comparteix aquesta notícia

Mireia Ingla i Mas (ERC-MES) ha estat escollida alcaldessa de Sant Cugat del Vallès. És la setena persona que ocupa aquest càrrec a l’Ajuntament en la present etapa democràtica. La presa de possessió ha tingut lloc aquest migdia en l’acte de constitució del ple per al present mandat 2019-2023.

Ingla ha obtingut els vots a favor d’ERC-MES (6), PSC (4) i CUP (3), obtenint la majoria absoluta del plenari (13 vots sobre 25). Els altres candidats que s’han presentat per encapçalar l’alcaldia han estat Carmela Fortuny, que ha rebut els vots a favor de Junts per Sant Cugat (9), i Aldo Ciprian, que ha rebut els vots a favor de Ciudadanos (3).

Cal recordar que a Sant Cugat la composició del nou ple sorgit de les eleccions del passat 26 de maig és la següent: Junts per Sant Cugat 9 regidors, ERC-MES 6 regidors, PSC 4 regidors, Ciudadanos 3 regidors i CUP 3 regidors. Així mateix, per primera vegada en la present etapa democràtica el plenari santcugatenc està integrat per més dones (13) que homes (12).

Mireia Ingla

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, és màster en mediació familiar i està especialitzada en Dret de l’Habitatge i en Dret de Família. Va entrar com a regidora al plenari municipal l’any 2015, sent la portaveu d’ERC-MES. Col·labora des de fa anys amb Càritas i al Servei de Mediació de l’Habitatge.
La nova alcaldessa ha destacat que alguns dels principals eixos d’aquest mandat 2019-2023 seran l’habitatge, la mobilitat, la seguretat, la cohesió dels barris, la igualtat i la transparència.

ADJUNTEM EL DISCURS D’INVESTIDURA DE MIREIA INGLA: DISCURS INVESTIDURA MIREIA INGLA