Ajuntament / Salut

L’alerta pel Coronavirus reformula l’agenda cultural del cap de setmana

11/03/2020
Comparteix aquesta notícia

Seguint les instruccions de la Generalitat, s’ajornen els espectacles del Teatre-Auditori i s’aposta per mantenir les propostes que puguin ajustar-se al terç d’aforament recomanat

Segons el comunicat emès pel Govern de la Generalitat en què ha aprovat una sèrie d’accions que inclouen la cancel·lació o ajornament de totes les activitats col·lectives amb aforaments superiors a 1.000 persones en espais oberts o tancats en un període de 15 dies, l’Ajuntament i el Teatre-Auditori, conjuntament amb les companyies, han acordat ajornar els espectacles d’aquest cap de setmana.

• El concert de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, previst per a divendres 13 de març, s’ajorna al dijous 14 de maig
• L’espectacle d’IT Dansa, previst per a dissabte 14 de març, s’ajorna al dissabte 17 d’abril del 2021
• El concert d’El Kanka, previst per a diumenge 15 de març, s’ajorna i properament s’anunciarà la nova data.
• El concert de Jazz en Viu, previst per a diumenge 15 de març, s’ajorna i properament s’anunciarà la nova data.

Els espectadors que ja tenen les entrades podran fer servir les mateixes. Les persones que no puguin assistir-hi, hauran de notificar-ho abans del divendres 24 d’abril, per correu electrònic a teatre-auditori@santcugat.cat i se’ls farà la devolució de l’import de les entrades.

Totes les funcions escolars programades dins del Pla de Dinamització Educativa, previstes aquest mes de març, queden suspeses seguint les indicacions del Departament d’Educació. És el cas de les funcions escolars d’IT Dansa programes per aquest dimecres, dijous i divendres.

Altres activitats culturals

Pel que fa a altres activitats culturals previstes aquest cap de setmana en espais tancats, la regidoria de Cultura treballa per mantenir tant el concert de Música Sacra a l’església del Monestir (divendres) com l’espectacle de dansa ‘Blowing’ al Teatre de Mira-sol (diumenge). En els dos casos es considera que les entrades venudes es poden adaptar a les limitacions d’aforament de la Generalitat, si no hi ha canvis d’última hora des de taquilla.

De cara a la setmana vinent, la regidoria de Cultura i el Teatre-Auditori aniran avaluant cas a cas l’agenda d’espectacles amb les companyies per analitzar el manteniment de la funció, l’ajornament o la seva suspensió definitiva.

La regidoria de Cultura està contactant amb els gestors i entitats de cultura i juvenils per explicar la normativa de la Generalitat, adoptada per l’Ajuntament, i anirà fent un seguiment de les actualitzacions.