Ajuntament / Ciutadania

L’Ajuntament tanca la reserva d’invitacions a l’acte d’homenatge “Sempre al nostre cor” en completar l’aforament

20/07/2020
Comparteix aquesta notícia

L’homenatge es retransmetrà en directe per YouTube Ajuntament de Sant Cugat i Cugat Mèdia

L’organització trasllada l’activitat al Claustre perquè aquest dilluns s’han pogut enllestir les obres per acollir actes d’aforament gran. L’espai només podia fer actes per a 100 persones i ara pot acollir-ne per a un màxim de 240

L’acte compta amb pla de contingència i s’adequa totalment a la normativa de seguretat vigent a dia d’avui a Sant Cugat

L’organització de “Sempre al nostre cor”, homenatge a les víctimes i persones que han patit la pandèmia, ha tancat aquest dilluns la reserva d’invitacions al web de l’Ajuntament en completar l’aforament previst per a la ciutadania (80 persones). La vetllada també tindrà com a públic persones, entitats i agents que han estat en primera línia treballant contra la COVID-19, així com autoritats. L’organització està tancant actualment la xifra final d’assistència.

D’altra banda, el consistori ha decidit traslladar l’acte, abans previst als Jardins del Paga-li Joan, al Claustre del Monestir. Això s’ha resolt per aprofitar que aquest dilluns han pogut finalitzar les obres previstes per adequar el recinte a actes de major aforament (240 persones). Fins ara, el Claustre només podia acollir actes per a 100 persones.

L’acte tindrà horaris d’entrades i sortides graduals i accés per la plaça de l’Om, seguint el mateix sistema que funciona fa setmanes amb el festival cultural “Sant Cugat a escena”.

L’homenatge disposa d’un pla de contingència i s’adequa totalment a la normativa vigent a dia d’avui a Sant Cugat. El consistori segueix amatent l’evolució de la situació de Barcelona i la resta de ciutats afectades per restriccions i prendrà totes les decisions necessàries per garantir, com fins ara, la seguretat de la ciutadania.

L’homenatge “Sempre al nostre cor” inclourà les actuacions de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC), el grup Decibelles i els rapsodes Jordi Lara i Gisela Figueras. L’acte, amb una durada d’una hora, es retransmetrà en directe pel canal YouTube de l’Ajuntament, Cugat Mèdia, Televisió de Sant Cugat i YouTube Tot Sant Cugat.