Ajuntament

L’Ajuntament senyalitza amb l’aforament màxim permès els principals carrers de l’eix de vianants

11/05/2020
Comparteix aquesta notícia

L’Ajuntament ha iniciat aquest matí la senyalització dels principals carrers de l’eix comercial amb la informació sobre l’aforament màxim permès a cadascuna d’aquestes vies.

La mesura vol ajudar a regular el trànsit de persones una vegada Sant Cugat entri a la fase 1 de la desescalada , que implica la reobertura sense cita prèvia dels establiments comercials i locals que no superin els 400 m2 de superfície i amb mesures de prevenció. També permetrà la reobertura de terrasses d’establiments d’hostaleria i de restauració, amb limitacions i condicions de seguretat.

El nombre màxim de persones que poden circular pels diferents carrers i places s’ha calculat tenint en compte la superfície de la via, la disposició de mobiliari urbà (arbrat, fanals, bancs, papereres, jardineres, etc.) i la distància social obligatòria de 2 metres:

Via         

Aforament màxim

Av. de Cerdanyola (entre pg. de la  Torre Blanca i c. de Montserrat)

275

Carrer de la Creu

122

Carrer de la Torre (de plaça de l’U d’Octubre a plaça d’Octavià)

93

Plaça d’Octavià

665

Carrer de la Plana de l’Hospital

360

Carrer Major

241

Carrer de l’Endavallada

135

Plaça de Sant Pere

136

Carrer de Santiago Rusiñol

346

Carrer de Santa Maria

194

Carrer de Xerric

131

Carrer de Valldoreix

815

 

La Policia Local farà el seguiment d’aquesta mesura, sobre tot en els carrers de vianants amb major nombre de locals comercials però, principalment, s’apel·la a la responsabilitat individual dels santcugatencs i santcugatenques per al seu acompliment.

A hores d’ara Sant Cugat es troba en la fase 0 de la desescalada i, per tant, la restricció de la mobilitat a l’exterior continua limitada a activitats molt concretes.