Ajuntament

L’Ajuntament se suma al Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

17/05/2019
Comparteix aquesta notícia

L’Ajuntament de Sant Cugat mostra novament avui, Dia internacional contra l’homofòbia (17 de maig), el seu suport als principis d’equitat i de no-discriminació per tal de garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.

Per aquest motiu, el ple municipal ha aprovat anteriorment mocions en contra de la LGTBIfòbia i, com és habitual, com a mostra de suport ha penjat la bandera que identifica aquest col·lectiu a la façana de l’Ajuntament.

Així mateix, l’Ajuntament se suma a la “Declaració contra l’homofòbia: la lesbofòbia, la gaifòbia, la bifòbia i la transfòbia” que avui ha fet pública la Generalitat de Catalunya. En aquest manifest es referma novament “la voluntat d’assegurar el compliment de la Llei 11/2014 i el seu desplegament a tot el territori mitjançant la xarxa territorial de Serveis d’Atenció Integral LGBTI, per tal de reconèixer, visibilitzar i posar en valor les diversitats sexuals i d’expressió de gènere”.

També es mostra “el suport i reconeixement a totes les persones que han estat perseguides o que han patit discriminació o violència per llur identitat o orientació sexuals, aquí o arreu del món, on encara persisteix aquesta persecució en un important nombre de països, amb penes de presó tortura o fins i tot la mort”.

POTS CONSULTAR LA DECLARACIÓ DE LA GENERALITAT AQUÍ: 2019-Declaracio_Institucional_dia_mundial_LGBTIfobia