Ajuntament

L’Ajuntament repartirà mascaretes als infants de Sant Cugat

12/05/2020
Comparteix aquesta notícia

L’Ajuntament de Sant Cugat engegarà entre aquest divendres i la setmana vinent una campanya de repartiment de mascaretes infantils per als nens i les nenes de Sant Cugat d’entre 3 i 14 anys. Es tracta d’un projecte que s’ha dut a terme de la mà de Robin Hat, entitat rubinenca solidària que fabrica aquest material, i que comportarà que es reparteixin prop de 15.000 mascaretes en els propers dies.

Amb motiu de les primeres fases del desconfinament, en què els infants ja poden sortir al carrer en franges horàries determinades, l’Ajuntament vol assegurar-se que els nens i les nenes de la ciutat disposin de mascaretes infantils, per poder prevenir nous contagis i per la seva mateixa seguretat.

El repartiment s’iniciarà a partir d’aquest divendres i compta amb la participació del Taller Jeroni de Moragas, que s’ha encarregat de l’empaquetament. Cada lot es repartirà a les bústies de les cases corresponents, i compta amb una mascareta (talla S, M o L) i un tríptic amb el corresponent manual d’instruccions. El cost total d’aquesta remesa ha estat de 18.135 euros.

Mireia Ingla, alcaldessa: “Som una ciutat plena d’infants. Ara que els nens i nenes tornen als carrers i els omplen de vida, hem de fer tot el possible per evitar nous contagis. Cal recordar que parlem d’un col·lectiu d’edat que pot transmetre el virus amb molta facilitat. La distància de seguretat i la mascareta són eines que ens han d’ajudar a prevenir noves infeccions”