Ajuntament

L’Ajuntament ha comprat 1.000 mascaretes destinades a treballadors de residències, voluntaris i personal municipal que treballa de cara al públic

31/03/2020
Comparteix aquesta notícia

El consistori ha comprat un miler de mascaretes destinades a la protecció dels professionals de residències, voluntaris i personal municipal que treballa de cara al públic. Avui mateix, l’Ajuntament ja ha repartit 500 mascaretes entre professionals de residències de gent gran, personal de serveis socials, voluntaris, centres de persones amb discapacitat, un centre de menors i voluntariat de Càritas.

Mentre l’Ajuntament continua reclamant a la Diputació de Barcelona i la Generalitat l’arribada d’equips de protecció, s’ha fet una nova comanda de material sanitari a proveïdors i importadors per dotar el municipi d’un estoc propi per no dependre d’altres administracions.

A tot aquest material adquirit per l’Ajuntament cal afegir les nombroses donacions d’empreses, entitats i particulars.

Tot i que no cessen les donacions, fins al moment s’han recollit, a banda de les 1.000 mascaretes comprades pel consistori, 4.300 guants de làtex, 800 mascaretes, 50 bates, 6.000 protectors de peus, 156 ampolles de líquid higienitzant, 63 ulleres de protecció, 11 cascs amb pantalla facial i 1 equip de respiració, entre d’altres unitats.

Les empreses i entitats que han participat, de moment, són: Boehringer Ingelheim, IM Clinic-Ivan Mañero, Centre Dental Francesc Macià, Clínica Dental Dra. A. Rubert, Centre Dental Sant Cugat- Drs. Sánchez, J. Juan Group, Silcar Componentes Profesionales, Junfeng Zhao, Diables de Sant Cugat, Franciscanes Sant Cugat, Clayton Sistemes de Vapor, Òptica Mirasol i Robin Hat.

L’Ajuntament de Sant Cugat vol fer públic aquest agraïment a aquestes empreses i col·lectius, així com als particulars que han cedit material sanitari preventiu. També remarcar la tasca dels voluntaris i Protecció Civil en la recepció i distribució d’aquest material.