Ajuntament

L’Ajuntament efectua obres d’emergència al carrer de Pere Planes arran de l’esllavissada causada pel temporal Gloria

24/01/2020
Comparteix aquesta notícia

El pas del temporal Glòria continua tenint efectes a la ciutat. Aquest dijous a la tarda, el mur de contenció del jardí de la finca ubicada al carrer de Pere Planes 275 (la Floresta) va cedir i va provocar el despreniment parcial de la via, fent impracticable el seu pas. Policia Local va tallar el trànsit en el tram de la via afectada, un camí amb paviment de terra, i Serveis Urbans i Bombers van inspeccionar la zona per garantir la seguretat de finca.

En fer-se fosc, ha estat aquest divendres al matí, en inspecció feta pels tècnics municipals, que s’ha decidit iniciar avui mateix les obres d’emergència per treure perillositat a la zona. Els primers treballs que es realitzaran consisteixen en:

-Canalització de les aigües de la part alta del carrer per desviar-les a una riera contigua
-Impermeabilització de la superfície del carrer afectat
-Creació d’un canal de desguàs per conduir les aigües fins al tram urbanitzat de Pere Planes

Les obres continuaran dilluns, moment en què l’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament determinarà quin serà el full de ruta a seguir per reconstruir el tram de carrer afectat.

Altres treballs arran del temporal

A banda d’aquesta actuació, el consistori realitza altres treballs d’importància per solucionar desperfectes del temporal. L’àrea de Serveis Urbans està treballant en la reparació de l’esvoranc al camí de Sant Medir, a l’alçada de Can Puig (“Ciudad de los Muchachos”) perquè estigui enllestit la setmana vinent. L’accés des de la Rabassada continua tallat. Per accedir al Centre d’Atenció Immediata de Menors Estrangers no acompanyats (MENAS) s’ha de fer des del carrer de Vista Rica. Una altra actuació és l’arranjament dels sots al camí del Crist Treballador, per anar a l’escola Avenç i al Club Tennis Natació Sant Cugat, que es preveu estigui solucionat aquest mateix divendres.