Ajuntament

L’Ajuntament continua repartint material sanitari a les residències de Sant Cugat

21/04/2020
Comparteix aquesta notícia

Al llarg d’aquesta darrera setmana l’Ajuntament ha continuat repartint material sanitari de protecció a les residències de gent gran i de persones amb discapacitat intel·lectual de Sant Cugat.

L’objectiu és seguir reforçant el suport a aquests centres, que acullen col·lectius vulnerables davant la crisi sanitària generada per la pandèmia de la COVID-19. Amb el repartiment d’aquest tipus de material es vol evitar al màxim possible contagis i protegir els usuaris i treballadors de les residències.

El repartiment s’ha fet a través de tècnics, auxiliars i voluntaris del cos de Protecció Civil de Sant Cugat. Concretament, s’ha fet donació de:

· 95 unitats d’hidro-alcohol de 500 ml
· 700 mascaretes FFP2/KN95
· 250 mascaretes d’un sol ús
· 20 ulleres de protecció
· 60 granotes
· 3.500 guants de protecció
· 800 casquets d’un sol ús
· 140 bates d’un sol ús
· 1.300 peücs d’un sol ús

Continua la desinfecció a les residències

Tal com ja es va anunciar, l’Ajuntament ha assumit la desinfecció de l’exterior de totes les residències (a través del servei de neteja municipal) i del seu interior (a través de la contractació de l’empresa especialitzada Anticimex).

Les neteges es realitzen un mínim d’un cop per setmana a cada residència. Tot i això, en cas que un centre tingui una necessitat especial l’Ajuntament pot fer més d’una desinfecció per setmana.

Crida a la ciutadania per donar material sanitari

L’Ajuntament manté aquesta crida que, gràcies a donacions voluntàries d’empreses i ciutadania, fa possible destinar més material de protecció als col·lectius que en tenen més necessitat.