Ajuntament

El Bosc de Volpelleres estarà tancat dues setmanes a causa de les obres de pavimentació dels camins

23/08/2019
Comparteix aquesta notícia

L’empresa constructora Ambitec Servicios Ambientales Sau, adjudicatària de les obres d’arranjament del Bosc de Volpelleres, ha demanat a l’Ajuntament restringir totalment l’accés al recinte mentre durin les obres de pavimentació dels camins de la zona nord, que s’iniciaran dilluns 26 d’agost.

Tot i que les instruccions municipals són les d’executar l’obra sense tancar el bosc, la Direcció de les obres, la Coordinació de seguretat i salut i els responsables de l’AMB han cregut convenient tancar tots els accessos al parc per raons de seguretat, ja que hi transitaran camions i maquinaria pesant.

D’altra banda, mentre duri el temps per a l’enduriment del paviment és necessari que ningú hi transiti.

Les obres de pavimentació amb sauló estabilitzat es fan en dues fases:

• La primera, que es va executar la segona setmana del mes d’agost i va afectar el tram més proper a l’estació de ferrocarrils de la Generalitat.
• La segona, que es farà als camins de la zona nord, s’iniciarà la propera setmana i està previst que finalitzi el 9 de setembre.

La finalitat de l’arranjament del Bosc de Volpelleres és la de fer-lo més accessible a tothom, així com també al pas dels vehicles de manteniment i emergències i alhora garantir la seva cura i conservació.

El projecte, que ha redactat l’Àrea Metropolitana de Barcelona, s’ha consensuat en un grup de seguiment integrat per personal tècnic de l’Ajuntament i de l’AMB i per representants de la plataforma Volpelleres Viu, de l’AVV de Volpelleres i dels centres educatius IES Leonardo da Vinci i Escola Pins del Vallès.