Ajuntament

Canta Gran!, el concert coral per a la gent gran, tornarà al Teatre- Auditori el 15 de febrer

04/10/2019
Comparteix aquesta notícia

Canta Gran! va adreçat a totes les persones de 60 anys i més grans que hi vulguin cantar, tinguin coneixements musicals o no. S’obra la convocatòria per inscriure’s al gran cor participatiu que interpretarà “Mare Nostrum”.

L’Any 2020, l’Ajuntament de Sant Cugat i el Teatre Auditori programaran la 3a edició d’aquest concert encarat a dignificar i dinamitzar el col·lectiu de la gent gran amb un gran espectacle on puguin cantar amb músics i directors professionals.

En aquesta ocasió el concert portarà el títol de “Mare Nostrum” i es farà un viatge musical pels diferents països que banya la Mediterrània, des de Catalunya a Síria, passant per Mallorca, Algèria, Itàlia, Grècia, Occitània i Andalusia. Les cançons estaran adaptades al català.

Per tal de preparar el concert, es proporcionarà a cada cantant inscrit tot el material necessari (partitures i música) perquè ho pugui assajar a casa. A partir de mitjans de gener, es duran a terme tres assaigs de conjunt a l’Escola Municipal de Música i un assaig general al mateix Teatre-Auditori, just abans del concert.

Per obtenir informació i fer la inscripció cal anar a la Casa de Cultura, fins el 15 de novembre.