Ajuntament

Ajuntament i Generalitat segueixen sumant esforços per repartir material sanitari a residències de gent gran i de persones amb discapacitat intel·lectual

08/04/2020
Comparteix aquesta notícia

Amb l’objectiu de donar suport a les residències de gent gran i de persones amb discapacitat intel·lectual de Sant Cugat per fer front als efectes de la COVID-19, l’Ajuntament i la Generalitat estan repartint aquesta setmana més material sanitari als centres que hi ha al municipi. D’aquesta manera es vol evitar al màxim possible contagis entre aquests col·lectius vulnerables.

Concretament, la Generalitat a través del departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha repartit des de la setmana passada 2.611 mascaretes FFP2; 2.561 mascaretes quirúrgiques; 1.362 bates; 533 davantals; 1.250 guants; 806 ulleres; i 198 pantalles.

Pel que fa l’Ajuntament, entre dilluns i avui s’han repartit 4.800 guants; 100 pots de gel desinfectant (500 ml); 400 mascaretes; 550 mascaretes quirúrgiques; 200 pantalles; i 15 bates.

 Continua la desinfecció de les residències

Tal com ja es va anunciar, l’Ajuntament ha assumit la desinfecció de l’exterior de totes les residències (a través del servei de neteja municipal) i del seu interior (a través de la contractació de l’empresa especialitzada Anticimex).

Les neteges es realitzen un mínim d’un cop per setmana a cada residència. Tot i això, en cas que un centre tingui una necessitat especial l’Ajuntament pot fer més d’una desinfecció per setmana.

Crida a la ciutadania per donar material sanitari

L’Ajuntament manté aquesta crida que, gràcies a donacions voluntàries d’empreses i ciutadania, fa possible destinar més material de protecció als col·lectius que en tenen més necessitat.

Aquesta última setmana (1-8 d’abril) l’Ajuntament ha rebut 1.700 mascaretes, 2.500 mascaretes quirúrgiques, 1.100 litres de desinfectant, 10 monos d treball i 15 bates hospitalàries gentilesa de particulars i de les empreses Dima Import Export; Jiangchen-Restaraurant Da Jiang Jin; Club de Golf Sant Cugat; Lubrizol i Frosch Chemie. L’Ajuntament agraeix a tots ells la seva solidaritat.