L’alcaldessa rep la recentment constituïda Associació del Trastorn Específic del Llenguatge de Catalunya amb seu a Sant Cugat

L’alcaldessa, Mercè Conesa, ha rebut avui la presidenta de l’Associació del Trastorn Específic del Llenguatge de Catalunya (ATELCA), Susanna Lozano, per conèixer de primera mà aquesta recentment constituïda associació amb seu a Sant Cugat i que forma part ja de la Taula de Persones amb Discapacitat.

El Trastorn afecta l’adquisició del llenguatge des dels seus inicis, es pot perllongar durant la infància i pot deixar seqüeles significatives en l’edat adulta. Mercè Conesa – que ha estat acompanyada per la regidora d’Educació i Família, Esther Salat – ha traslladat “la importància de tenir entitats com ADELCA que puguin assessorar els pares davant la dificultat, sovint, del diagnòstic d’aquesta malaltia”. L’alcaldessa s’ha compromès a donar suport a l’entitat així com en la difusió de les seves activitats, alhora que s’ha congratulat de la seva adhesió a les Taules de Participació.

A la reunió també hi ha assistit Eva Garcia, responsable de l’àrea social del Trade Center Sant Cugat que acull la nova entitat. L’alcaldessa ha fet un reconeixement de l’àrea social del Trade Center i ha assegurat que “pot ajudar a donar sortida a les necessitats socials de la ciutat”.

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.