Mostra de ceràmiques de Marta Casas i Roberta Ferreira a la Casa de Cultura

L’exposició, que es podrà visitar fins al 6 de maig, forma part del cicle d’artistes santcugatencs

El regidor de Cultura de l’Ajuntament, Xavier Escura, va assistir ahir a la inauguració de l’exposició de ceràmiques de Marta Casas i Roberta Ferreira. La mostra forma part del cicle d’artistes santcugatencs que es fa periòdicament a la Casa de Cultura.

En l’acte d’inauguració Escura va subratllar que “el cicle d’artistes de Sant Cugat, que programa periòdicament la sala d’exposicions municipal de la Casa de Cultura, vol mostrar les diferents disciplines artístiques que existeixen a la ciutat. Dins aquest cicle, iniciat el 2004 i en el qual s’han fet, com a mínim, dues exposicions per any, hem pogut gaudir de tot tipus d’exposicions”.

La de Marta Casas i Roberta Ferreira és la primera que es fa de ceràmiques, una mostra del treball d’aquestes dues santcugatenques, professores i especialistes en el treball amb aquest material. En referència a l’obra de les dues artistes, Xavier Escura va declarar que “en mans d’aquestes dues artistes santcugatenques el material emprat, la ceràmica, passa de ser utilitzat per a l’elaboració d’objectes quotidians a esdevenir matèria primera d’una obra art”.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.