El carril bici de la rambla del Celler recupera un tram de 587 metres

L’alcaldessa, Mercè Conesa, ha visitat aquest matí les obres que l’Ajuntament hi ha dut a terme i ha valorat de forma molt positiva el resultat de la intervenció

L’alcaldessa ha apuntat que “es tracta d’una obra molt que era molt necessària, ja que hi havia alguns punts malmesos a causa dels aixecaments provocats per les arrels dels arbres, que afectaven el pas del carril bici i provocaven molèsties als vianants”.

Segons Conesa, “l’Ajuntament ha canviat els arbres que havien crescut de forma inclinada durant els darrers anys, ja que això provocava que les arrels aixequessin la massa de terra i que, en conseqüència, malmetessin el carril bici”. L’Ajuntament també ha arranjat la pista de circulació del carril, de manera que ara és més segura i es troba en condicions òptimes.

El tram de carril bici arranjat comprèn 587 metres i ha comptat amb un pressupost de 38.000€. Actualment, Sant Cugat disposa d’una xarxa de 25 km. de carril bici i 8 km. més d’altres zones ciclables. Això fa un total de 33 km. habilitats per circular-hi en bicicleta.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.