Ajuntament i Cal Temerari exploren la gestió compartida de la Festa de Cap d’any de Sant Cugat

imatge_cap_anyAquest migdia representants de l’Ajuntament i de Cal Temerari s’han reunit per trobar una solució compartida per a la festa de cap d’any de Sant Cugat.

Un cop aprovada per part de les entitats la celebració del Quinto de Nadal desvinculant-lo d’aquesta manera a la celebració de la festa del 31 de desembre, l’Ajuntament ha convocat Cal Temerari per reprendre la proposta de gestió compartida de la Festa de Cap d’Any realitzada mesos enrere. Aquesta és una solució per a l’any 2017, ja que en el 2018 està previst la licitació d’un concurs per a la gestió de la Festa restringit a entitats santcugatenques que participen de la vida associativa, cultural i esportiva de la ciutat.

Els representants de Cal Temerari han recollit la proposta de manera positiva amb el compromís de sotmetre la seva aprovació en una nova assemblea de les entitats, que tindrà lloc en els propers dies.

En la proposta presentada per l’Ajuntament es mantindria la concepció inicial de la Festa de Cap d’any: de caràcter festiu i obert a tota la ciutadania, sostenible i accessible, a preu assequible i lliure d’actituds sexistes o discriminatòries i promovent un oci nocturn saludable i responsable, fent possible la convivència a la plaça Ramon Barnils amb la Festa Fluor de Cap d’any per a nois i noies de 13 a 17 anys.

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.