L’Ajuntament promou l’ús de bosses reutilitzables en el marc de la campanya “Viu el barri, compra a casa, fes comerç”

comerc_bossaL’Ajuntament promou l’ús de bosses reutilitzables en el marc de la campanya “Viu el barri, compra a casa, fes comerç”

Coincidint amb la tardor, l’Ajuntament ha començat una campanya de promoció del comerç local de la ciutat sota el lema Viu el barri, compra a casa, fes comerç.

La campanya forma part d’una de les propostes sorgides al Pla Estratègic de Comerç 2016-2019 amb la finalitat de promoure el comerç de Sant Cugat. L’objectiu és que els veïns i veïnes comprin a la seva pròpia ciutat i sentin que tant els consumidors com els comerciants donen vida als diferents barris. Podeu veure el vídeo promocional en aquest enllaç.

En aquesta campanya s’han dissenyat diferents elements comunicatius que tenen presència tant al carrer com a la xarxa perquè el missatge arribi al màxim de públic possible.

Bossa de regal

Una de les accions de dinamització previstes és que els comerciants facin entrega als seus clients, una vegada hagin realitzat la compra, d’un val de regal per una bossa reutilitzable que podran recollir a  la Casa de Cultura (c. Castellví s/n, Jardins del Monestir), fins exhaurir les existències.

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.