Tret de sortida als Premis Sant Cugat 2017 @premisstc

LOGO_PREMISLes primeres candidatures proposades són Lluís Calvo, Unió Ciclista Sant Cugat, Bastoners de Sant Cugat, Joan Hidalgo, Marta Martí, Montse Moral i AMTA

Nova imatge i nou nom per als Premis. Amb aquestes novetats comença una nova edició dels Premis Sant Cugat, una iniciativa de l’Ajuntament  que vol reconèixer la labor de persones, entitats, associacions, etc. Que hagin dut a terme una activitat destacada al llarg de l’any 2017.

A partir d’aquesta edició els Premis Ciutat de Sant Cugat passen a dir-se Premis Sant Cugat, i estrenen també imatge (que adjuntem).

El funcionament del Premis Sant Cugat no varien: el 29 d’octubre s’obre el procés  de votacions i de presentació de candidatures, que s’estén fins a l’11 de febrer. El  lliurament dels Premis tindrà lloc al Teatre-Auditori Sant Cugat el dimarts 27 de febrer de 2018 a les 19:30 h, en una cerimònia on la música clàssica tindrà un paper protagonista. En aquesta edició s’afegeixen dues novetats en el procés de selecció de les candidatures premiades:

  • Dels cinc premis, un ha de ser de caràcter individual
  • La candidatura que tingui més vots serà directament guanyadora

Els primers candidats d’aquesta edició són:

Lluís Calvo

Publica el llibre “llum a l’arsenal”, un recull dels seus millors cent poemes coincidint amb el 30è aniversari de la seva trajectòria literaria. És un dels grans mestres de la nostra poesía.

Unió Ciclista Sant Cugat

La Unió Ciclista Sant Cugat es va fundar el 8 de setembre de 1957, ara fa 60 anys, i és un dels clubs de ciclisme de referència a Catalunya. Així doncs són més de 60 anys de recórrer les carreteres de Catalunya i les marxes cicloturistes de tot Europa portant el nom de Sant Cugat. En l’actualitat som més de 375 socis agrupats en diferents seccions esportives ciclistes.

Marta Martí

Per organitzar el 30è sopar anual contra el càncer recaptant 30.000€ i per l’organització de tots els anteriors implicant ciutadans, entitats, institucions, comerços i empreses.

Bastoners

Aquesta entitat santcugatenc celebra 25 anys d’activitat a la ciutat amb diverses activitats, entre elles la trobada nacional de bastoners que va reunir proper de 80 colles de Catalunya.

Joan Hidalgo

Un símbol de superació creant robots amb materials reciclats. El jove santcugatenc que pateix Atàxia Telangièctasi, una malatia degenerativa i de les anomalies minoritàries. La seva situació li suposa una pèrdua progressiva de coordinació de les extremetitats, cap, ulls i un augment del risc d’infeccions. El Joan, amb l’ajuda del seu pare, es dedica a construir robots que estan fets amb materials reciclats amb l’objectiu de conscienciar sobre el medi ambient. Fa tallers mostrant a nens i nenes la seva iniciativa.

Montse Moral

Coordinadora del Banc Farmacèutic de Sant Cugat, que fa més de deu anys que organitza una recollida de medicaments solidaris amb la participació de 9 farmàcies de la ciutat i la implicació d’una xarxa de voluntaris.

AMTA

Ha dut a terme de manera exitosa la transformació d’una empresa molt arrelada a la nostra ciutat com Delphi. AMTA és avui el consorci que agrupa quatre PIMES catalanes molt innovadores en automoció i aeronàutica amb una gran inversió en R+D.

L’inici del procés de votacions i presentació de candidatures coincideix amb la Festa de Tardor de Sant Cugat, on hi haurà un estand per donar a conèixer els Premis Sant Cugat . També estrenen web, que estarà activa a partir de diumenge: www.premissantcugat.cat .

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.