El Festival nacional de poesia a Sant Cugat ajorna els actes del dissabte a la tarda

POESIA_IGNASI_BLANCHLa conferència L’epitafi d’un jove poeta català: “Els poemes de l’Alquimista” de Josep Palau i Fabre a càrrec de Sam Abrams que s’havia de celebrar a les 19 hores a  La Galeria, així com l’espectacle Desbesar roses de Maria del Mar Bonet i Biel Mesquida (cantant i recitant a Bartomeu Rosselló-Pòrcel i Josep Palau i Fabre) queden ajornats per a l’edició del 2018. L’import de les entrades per a l’espectacle Desbesar roses serà retornat la setmana vinent.

La cantautora Maria del Mar Bonet participarà en la manifestació convocada a Barcelona per demanar l’alliberament de Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural, i Jordi Sànchez, president de l’Assemblea Nacional Catalana, empresonats per l’Estat espanyol des de dilluns.

D’aquesta manera, el Festival nacional de poesia a Sant Cugat desplaça la cloenda a l’espectacle Odissea: el viatge de Ningú, d’Elies Monxolí. Així, es clourà demà dissabte una setmana dedicada a la poesia amb aquest recital, que es podrà veure a les 13 h a l’Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. D’aquesta manera tota l’activitat posterior a aquest espectacle programada dins el Festival queda postposada ateses les circumstàncies excepcionals que viu el país i arran de la manifestació convocada per la Taula per la Democràcia a les cinc de la tarda a Barcelona.

Per tant, convidem tothom a participar activament en la cloenda d’aquesta edició del Festival marcada per la intervenció dels comptes de la Institució de les Lletres Catalanes assistint a l’Odissea literària i musical preparada per Elies Monxolí i en la qual farà de narradora la directora de la ILC, Laura Borràs, que en les circumstàncies actuals esdevé tota una metàfora en aquest particular viatge a Ítaca. L’entrada és lliure fins a completar l’aforament.

Cal remarcar que els ajornaments de tots els actes i espectacles del Festival nacional de poesia a Sant Cugat, organitzat per la ILC de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Sant Cugat, han comptar i compten amb el suport dels artistes i els poetes participants, i els organitzadors han expressat el ferm compromís per recuperar-los i programar-los en l’edició de l’octubre de 2018.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.