L’Ajuntament impulsa una campanya per a la promoció del comerç local

comerc_bossa“Viu el barri. compra a casa, fes comerç” vol incentivar el comerç de proximitat, mostrar Sant Cugat com una ciutat dinàmica amb un teixit comercial divers i donar a conèixer els mercats municipals per promoure-n’hi la compra

L’àrea de comerç de l’Ajuntament ha impulsat una campanya de promoció del comerç local, una de les propostes sorgides del Pla Estratègic de Comerç 2016-2019 amb la finalitat de promoure el comerç de la ciutat i visibilitzar que tant els consumidors com els comerciants donen vida a la ciutat. Vol servir, a més, per evitar la fuga de compradors, ja sigui a altres ciutats o per correu electrònic.

En aquesta campanya s’han dissenyat diferents elements comunicatius, tant al carrer com a la xarxa, per a què la campanya arribi al màxim de públic possible. Podeu trobar el vídeo de la campanya a https://youtu.be/0b7O6tniDaU.

Els mercats municipals, centres de salut i cohesió social

La campanya preveu una difusió específica dels mercats municipals i pretén incentivar la compra de productes de proximitat i de temporada. Per això, s’ha editat un tríptic amb la informació dels mercats municipals i dels productes frescos que s’hi poden trobar segons l’estació de l’any.

Una bossa reutilitzable per comprar a casa

Una altra de les accions previstes és l’edició d’una bossa plegable per a una compra sostenible. Les botigues que ho desitgin podran lliurar a la seva clientela un val de regal una vegada que aquests hagin efectuat una compra. El val de regal serà bescanviable per una bossa que podran recollir a la Casa de Cultura ( c. Castellví s/n Jardins del Monestir), fins exhaurir les existències.

La taula de comerç és l’eina de participació de l’Ajuntament que reuneix els representants de les 3 associacions de comerciants, els 3 mercats municipals, la Fundació Sant Cugat actiu i tècnics de diverses àrees de l’Ajuntament.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.