Tall de trànsit del passeig Francesc Macià per obres de vianantització del carrer de la Creu

No es podrà circular pel passeig Francesc Macià, entre Rambla del Celler i carrer Monestir, entre les 8 h del dimarts 29 d’agost i les 15 h del dimecres 30Es manté l’accés a l’aparcament soterrat.

planol_tall_francesc_macia_2

Les obres de vianantització que s’estan fent al carrer de la Creu obligaran a tallar el trànsit de vehicles a la cruïlla d’aquest carrer amb el passeig Francesc Macià durant el dimarts i part del dimecres de la setmana vinent.

L’afectació serà en els dos sentits de circulació, començarà a les 8 h del dimarts 29 i es preveu que s’allargui fins a les 15 h del dimecres 30.

Durant aquests dos dies, l’Ajuntament recomana les següents rutes alternatives: Rambla del Celler, carrer Rius i Taulet, passeig Sant Magí, carrer de la Mina i carrer Abat Armengol, per enllaçar amb Francesc Macià en sentit nord; i Francesc Macià, carrer Monestir i carrer Montserrat, en sentit sud per a turismes i vehicles de menys de 9 tones i carrer Monestir, avinguda Ragull i rambla Torrent d’en Xandri per a vehicles de gran tonatge.

Per minimitzar les afectacions viàries, es posaran en diversos punts de la ciutat cartells informatius amb els itineraris recomanats.

També es mantindrà obert l’accés a l’aparcament soterrat que hi ha al passeig Francesc Macià.

Aquest és el principal tall de trànsit previst amb motiu de les obres de vianantització del carrer de la Creu. Els treballs, que es van iniciar a mitjans de juliol i s’allargaran durant el mes de setembre, serviran per convertir aquest carrer en una via de plataforma única amb prioritat per a les persones. L’objectiu és que el carrer de la Creu s’integri i doni continuïtat a l’actual eix de vianants que comença a la plaça Lluís Millet.

L’actuació s’emmarca en el Pla Estratègic del barri del Monestir-Sant Francesc.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.