L’alcaldessa, Mercè Conesa, signa el llibre de condolències de l’Ajuntament de Barcelona i trasllada el condol a les víctimes i familiars dels atemptats de Bercelona i Cambrils

IMG_4342IMG_4341L’alcadessa de Sant Cugat i presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, ha assistit aquest matí a primera hora a la signatura oficial del llibre de condolències que l’Ajuntament de Barcelona ha posat a disposició de tota la ciutadania. Acompanyaven l’alcaldessa-presidenta la consellera de Salut, Meritxell Borràs i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

Les representants de totes les institucions catalanes han volgut insistir en la unitat, el treball conjunt i la coordinació de les forces de seguretat, emergències i serveis i han remarcat la predisposició absoluta de tota la ciutadania.

Mercè Conesa ha dit que “ Des de Sant Cugat volem traslladar el nostre sincer condol a la ciutat de Barcelona pels fets ocorreguts. Volem traslladar també el condol a les victies, als familiars, a totes aqueles persones que s’han vist afectades i especialment ens sentim al costat de les dues persones sangtcugatenques que han estat ferides en aquests atemptats. El que volem com a ciutadans i ciutadanes lliures és que aquests fets no tornin a succeir mai i més que mai els alcaldes, alcaldesses i les diferents administracions treballarem conjuntament per posar a disposició dels ciutadans la millor garantia de seguretat

Pel que fa a les víctimes de Sant Cugat, les dues segueixen ingressades i el seu pronostic és reservat. La ciutat manté l’estat de dol fins diumenge i ha suspès totes les activitats públiques municipals.

El saló de cent de l’Ajuntament de Barcelona estarà obert a la ciutadania dissabte i diumenge per tal que la ciutadania pugui signar en el llibre de condolències de la ciutat.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.