L’alcaldessa reuneix els cossos de seguretat per avaluar la situació a Sant Cugat arrel dels fets ocorreguts a Barcelona i Cambrils

COORDINACIO_SEGURETAT_20170818Mercè Conesa fa una crida a la calma i també a la precaució i assegura que Sant Cugat és una ciutat segura i tranquil·la

L’alcaldessa, Mercè Conesa, la tinenta d’alcalde de presidència i alcaldessa accidental, Carmela Fortuny, i representants dels cossos de la policia local de Sant Cugat i els Mossos d’Esquadra a la ciutat, s’han reunit aquest matí per avaluar el dispositiu de seguretat establert a Sant Cugat arrel dels fets ocorreguts ahir a Barcelona i a Cambrils.

Mercè Conesa ha volgut enviar un missatge de calma i precaució a la ciutadania, i remarcat que els cosses de seguretat de Sant Cugat han estat coordinats en tot moment; tots els dispositius de control d’accessos a la ciutat estan activats des d’ahir al vespre i s’han incrementat els punts de vigilància en zones peatonals des d’ahir a la tarda.

Els Mossos d’Esquadra han activat totes les dotacions existents i el dispositius antiterrorista Kronos segueix activat, per bé que el dispositiu gàbia a Barcelona ha quedat desactivat aquest matí. L’estat segueix en la fase 4 d’alerta antiterrorista i asseguren que tots els punts estratègics de la ciutat estan sent vigilats.

Pel que fa a les dues persones de Sant Cugat ferides en l’atemptat es confirma que el seu pronòstic és reservat, seguint pendents de la seva evolució.

Vull enviar un missatge de tranquil·litat, de calma als santcugatencs i santcugatenques. La coordinació dels cossos de seguretat de la ciutat està funcionant de manera correcta. Estem en disposició de garantir que totes les patrulles estan fent els controls d’accessos i vigilància a les zones peatonals de la ciutat. No abaixem la guàrdia, tenim per tant tots els dispositius a punt i en aquesta línia seguirem treballant. També donar tot el suport a la ciutat de Barcelona, el suport a les víctimes i els ferits. Estem contínuament en contacte amb la família que s’ha vist afectada per l’atemptat de Barcelona i esperem que la situació d’aquestes dues persones de Sant Cugat pugui millorar de manera immediata”, ha declarat l’alcaldessa.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.