L’Ajuntament inverteix 1.200.000 euros en millores als centres educatius

Obres_escoles_2Aprofitant l’aturada a les escoles per a les vacances d’estiu, l’Ajuntament ha invertit fins a 1.200.000 euros en actuacions i obres de millora als centres. Es tracta d’actuacions que busquen potenciar i millorar la qualitat dels espais ja existents.

La millora integral dels centres s’ha dut a terme a cavall entre l’estiu passat i aquest juliol i agost a les escoles bressol municipals, els centres de primària, l’escola d’Art Municipal i l’Escola de Música i el Conservatori Municipal. A banda de les actuacions impulsades per l’ajuntament, el departament d’Ensenyament també aprofita l’impàs de les vacances escolars per fer adequacions de millora en alguns centres.

En total, aquest estiu s’estan duent a terme més d’una cinquantena d’actuacions que inclouen, ampliacions d’espais, millores d’accessos a les aules, repintar espais i façanes, i arranjament de pistes esportives, entre d’altres. La regidora d’Educació, Esther Salat, diu que “s’està fent un esforç molt important per millorar el manteniment de les escoles. Amb aquestes actuacions volem posar al dia els centres i acabar amb les necessitats que patien.” Obres_escoles_3

En la majoria de casos són actuacions per millorar l’accessibilitat, les aules, les àrees de joc exteriors, etc. En el cas de les escoles Turó de Can Mates i Collserola, tant l’Ajuntament com la Generalitat han impulsat millores i actuacions d’ampliació per mantenir intacte la qualitat en l’ensenyament als infants i les seves famílies. El curs vinent aquests dos centres acolliran cada un, una línia addicional de P3, el que ha obligat a l’Ajuntament ha promoure millores per tal de garantir el nivell i la qualitat de l’ensenyament.

En concret, a l’Escola al Turó de Can Mates s’estan fent tasques per ampliar el patí. Per poder-ho fer, l’ajuntament ha cedit al departament d’Ensenyament –titular del centre- el terreny del pàrquing que hi havia a tocar. Paral·lelament la Generalitat està construint un nou espai a tocar de l’edifici de primària que acollirà una o dues aules. Pel que fa a l’Escola Collserola s’està adequant l’accés de la classe que acollirà la línia addicional per tal que tingui accés directe al pati, com tenen totes les altres aules d’infantil del centre.

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.