Mercè Conesa: “Els Jocs Olímpics van ser la materialització d’un somni compartit entre societat civil i administracions”

L’alcaldessa ha participat aquest migdia en la celebració dels 30 anys del CAR Sant Cugat en el marc de la celebració dels 25 anys dels Jocs Olímpics de BCN 92

DISCURS_MERCE_CONESA_JJOOL’alcaldessa, Mercè Conesa, ha assegurat aquest migdia que els Jocs Olímpics de Barcelona 92 “van ser la materialització d’un somni compartit entre societat civil i administracions. Va ser un somni també de les ciutats i dels alcaldes i alcaldesses compromesos amb l’èxit dels Jocs”.

Conesa ha aprofitat el 25è aniversari de la cerimònia inaugural per “retre un homenatge a l’alcalde Pasqual Maragall i també als alcaldes de les ciutats que van ser subseu olímpica. Els Jocs de Barcelona’92 van ser un èxit esportiu i organitzatiu sense precedents”.

L’alcaldessa ha volgut així, davant la presència de les 16 ciutats subseus dels Jocs, reconèixer el compromís i la participació del territori en l’èxit olímpic del 92.

Mercè Conesa ha felicitat el CAR pels seus 30 anys d’història a Sant Cugat convertits avui “en un referent nacional i internacional en l’excel·lència esportiva”.

CIUTATS_JOCSDurant l’acte s’ha fet un l’homenatge als impulsors dels Jocs del 92: Josep Lluís Vilaseca, secretari general de l’Esport entre els anys 1980 i 1997 i ànima del projecte; Joan Antoni Prat, primer director del CAR; Javier Gómez Navarro, president del Consell Superior d’Esports l’any 1987, i Pere Miró, director general adjunt del CIO. També s’ha lliurat un recordatori al president del Comitè Olímpic Internacional, Thomas Bach, i als alcaldes de la seu i les subseus olímpiques dels Jocs.

Durant l’acte s’ha fet públic que a partir d’ara, el Centre d’Alt Rendiment situat a Sant Cugat passarà a anomenar-se “Centre d’Alt Rendiment Josep Lluis Vilaseca”.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.