Els Museus de Sant Cugat ofereixen una programació d’activitats d’estiu amb l’objectiu de difondre el patrimoni i la història local

estiu_als_museusEls Museus de Sant Cugat ofereixen una programació d’activitats d’estiu amb l’objectiu de difondre el patrimoni i la història local

Els Museus de Sant Cugat proposen, un any més, una oferta en temps de lleure gratuïta i per a tota la família per tal de descobrir el patrimoni de forma lúdica al programa Estiu als Museus. Totes les activitats són desenvolupades, dutes a la pràctica i supervisades per l’equip d’educació dels Museus.

Per tal de treballar els projectes amb la comunitat i establir xarxa amb l’entorn immediat del Museu-Monestir, l’equipament ha incorporat activitats que es duen a terme conjuntament amb professionals dels àmbits que es treballen, per exemple, els tallers d’art El Claustre m’inspira art i Mini Tapís, que compten amb la implicació de Pou d’Art.

Enguany, i com ha novetat, es proposa un taller de miniatures medievals, com a complement del taller d’escriptura medieval. Aquest taller el dissenya i desenvolupa en Jorge Rodríguez, doctorand en iconografia medieval, i membre de l’equip d’educació dels Museus.

L’estiu als Museus completa la seva oferta amb les activitats permanents dirigides a públic adult, com les portes obertes a les diverses seus durant tot l’estiu (Museu-Monestir, Capella de Sant Domènec, Celler Modernista i Museu del Tapís Contemporani).

Cal destacar també la bona acollida que està tenint el projecte GUIA’M, una visita guiada al Claustre que es fa cada dissabte i diumenge (excepte els primers) i que està conduïda per persones afectades per la Síndrome d’Asperger. 16 mesos després de la seva implementació, aquesta activitat té una mitjana de 15 persones per visita i aquest mes ha batut el rècord de recaptació en quant a aportació voluntària per part de les persones que segueixen l’itinerari.

Podeu consultar tota la programació de l’Estiu als Museus en aquest enllaç

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.