L’Ajuntament destina 50.000 euros a subvencions a l’IBI per a establiments culturals

35642455241_25336ebaf2_oEls Ajuts, dirigits a espais d’exhibició, comerç cultural i escoles d’arts escèniques, estan concebuts amb l’objectiu d’impulsar el desenvolupament econòmic de la indústria cultural a Sant Cugat

Del 17 de juliol al 15 de setembre es poden presentar les sol·licituds per als ajuts públics per a establiments culturals a la ciutat, un nou ajut que l’Ajuntament posa en marxa per impulsar el creixement de la indústria cultural a la ciutat.

L’ajut econòmic servirà per rebaixar la quota anual de l’IBI, i serà equivalent, com a màxim, al 50% de l’import d’aquest impost. En cap cas superarà els 2.000, per la qual cosa aquest ajut està previst que pugui arribar, com a mínim, a 25 establiments culturals. D’acord amb els terminis fixats i que podeu consultar a les bases que hi ha al web, la resolució dels ajuts es farà en un termini no superior a tres mesos i, per tant, l’import serà abonat abans del 31 de desembre d’aquest mateix any

Aquest és un suport destinat a espais estables d’exhibició d’arts escèniques o multidisciplinaris, sales de música en viu que hagin realitzat, com a mínim, 40 concerts anuals, al comerç cultural (galeries d’art, cinemes i llibreries) i escoles de música, dansa, teatre i arts visuals i es pot sol·licitar tant si l’establiment és de propietat com de lloguer.

Amb aquesta mesura donem suport al teixit cultural de la ciutat més enllà de les subvencions puntuals per programació que l’ajuntament ja atorga, és una mesura innovadora que alinia les accions que realitzem amb el Pla d’Actuació Municipal ” ha explicat la tinenta d’alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, en la presentació de la línia d’ajuts.

De la seva banda, Damià Calvet, tinent d’alcalde d’Urbanisme, Economia i Hisenda, ha remarcat que “aquest ajut respon a un pla estratègic d’ajuts i subvencions sòlid, ambiciós i força complet per fer de Sant Cugat una ciutat de progrés social”.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.