Mira-sol es vesteix de Festa Major el segon cap de setmana de juliol

cartell_mira_solUn total de 22 activitats ompliran els carrers i places de Mira-sol amb l’objectiu de celebrar la festa principal del barri

Del 7 al 9 de juliol, el barri de Mira-sol celebrarà la seva Festa Major amb un total de 22 activitats. La Festa és organitzada per la Coordinadora Sociocultural Mira-sol i nombroses entitats del barri, amb el suport econòmic i en infraestructures de l’Ajuntament.

La Festa Major de Mira-sol, un referent pel que fa a la participació i gestió veïnal, s’iniciarà amb el pregó que pronunciarà Ignasi Arcusa, president del Club d’Escacs Sant Cugat, divendres 7 de juliol a les 20:00 hores, al pati del Casal de Mira-sol.

S’hi han programat activitats per a tots els gustos i totes les edats: teatre, cinema, sardanes, ball, concerts… Específicament per als infants, dissabte al matí té lloc a la Plaça d’Ausiàs March un conjunt d’activitats infantils (pintacares, globofèxia…); per als joves, el Correfoc Jove (divendres 7 de juliol, 23 hores, a càrrec dels Diables de Sant Cugat) i tot seguit, aquella mateixa nit, a partir de les 24 hores, a la pista de davant del Casal de Mira-sol, la Nit Jove de Mira-sol; i també per a la gent gran, com el Ball del Casal d’Avis (diumenge dia 9, 18:30 hores, Casal de Mira-sol).

D’entre les activitats previstes a la Festa Major de Mira-sol d’aquest any cal destacar també la Bicicletada popular, que organitza l’Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol (diumenge 9, a les 10:30 hores; la bicicletada consistirà en un recorregut pels principals carrers del barri; tothom hi pot participar, no només amb bicicleta sinó també amb altres mitjans amb rodes: patins, tricicle, carro, cotxet, monopatí, etc.; al final de l’acte, se sortejarà una bicicleta) i la trobada castellera (diumenge dia 9, 20 hores, al pati del Casal de Mira-sol, amb la participació dels Castellers de Sant Cugat, els Castellers de Cerdanyola i els Castellers de Viladecans).

Els horts del Casal de Mira-sol també seran protagonistes de la Festa. A més de conèixer-los, es convida tothom a participar en una gimcana familiar diumenge a la tarda.

La Festa Major de Mira-sol finalitzarà diumenge dia 9 de juliol a les 21 hores al pati del Casal de Mira-sol, amb la tradicional cantada d’havaneres, que enguany oferirà Mar Endins, popular grup d’havaneres amb més de 35 anys d’història.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.