L’Ajuntament agraeix al centre de menors Els Lledoners la seva implicació en la neteja d’un solar a Les Planes

Neteja_solar_Les_PlanesEl regidor de Medi Ambient i president del Consell de Barri de les Planes, Joan Puigdomènech, ha agraït al Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE) “Els Lledoners” la seva implicació en activitats de millora al barri de les Planes. Concretament el centre ha organitzat la neteja d’un solar a l’avinguda de can Cortès, que prèviament havia estat desbrossat per l’Ajuntament i que acumulava diferents tipus de brossa. Alguns menors amb els seus educadors  han participat en la neteja, que es va produir ahir a la tarda.

Aquesta iniciativa s’inclou en la voluntat de “Els Lledoners” d’ampliar el nombre d’activitats que s’organitzen per als menors que viuen en aquest centre. L’augment d’activitats i la incorporació de nous educadors arriben poques setmanes després de la reunió mantinguda entre l’Ajuntament i la Fundació Mercè Fontanilles –responsable de “Els Lledoners”- per millorar la convivència al barri arran d’algunes queixes veïnals sobre aquest centre.

“Estem satisfets”, ha remarcat Joan Puigdomènech, “perquè accions com aquestes són positives per intentar trobar un bon encaix de “Els Lledoners” a les Planes. Valorem aquesta iniciativa perquè estem convençuts que els menors que viuen en aquest centre poden aportar coses positives al barri”. 

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.