El Teatre-Auditori Sant Cugat tanca la seva programació amb 93.740 espectadors

FOTO:MANE ESPINOSA.AJUNTAMENT. INTERIOR DE L´AJUNTAMENT.

Petits Camaleons, Manel, Jarabe de Palo, Chucho Valdés i Gonzalo Rubalcaba (dins del 49è Festival de Jazz de Barcelona), Faemino y Cansado i el musical Priscilla, reina del desierto, avanç de programació de la propera temporada

El Teatre-Auditori Sant Cugat tanca aquesta temporada amb un nou rècord d’espectadors: 93.740 persones han gaudit de la programació estable i educativa des del setembre de 2016 fins al juliol de 2017. Dos grans espectacles posen el punt final a la programació estable del Teatre: d’una banda, el comiat dels escenaris de ‘La Gran Ilusión’, del Mago Pop, que han pogut veure 8.280 persones en 10 funcions que tancaven la gira de l’espectacle, l’escenografia del qual va ser construïda al Taller del teatre. De l’altra, el concert Excepcional de Roger Hodgson of Supertramp, que tindrà lloc el 13 de juliol i que té les entrades exhaurides. En la línia de concerts excepcionals del Teatre-Auditori, iniciada la temporada anterior, Sant Cugat va poder gaudir de l’actuació de la cantautora americana Suzanne Vega.

#gràciesatothom, Una temporada de rècords

La temporada estable ha ofert 75 espectacles en 102 funcions, sense comptar el Festival Petits Camaleons programat el primer cap de setmana d’octubre. Així, un total de 68.662 espectadors han gaudit d’aquests muntatges escènics amb un índex d’ocupació de més del 80%. El 20% de les entrades han estat adquirides mitjançant els abonaments, el 14 % per a públic menor de 29 anys i el 55,21 % de les entrades s’han venut per Internet. El preu mitjà de les entrades de la temporada ha estat de 19,82 €.

De les 102 funcions ofertes, 21 eren familiars, i per gènere, 14 de música amplificada i 11 de clàssica, 21 de teatre, 10 de màgia, 7 de musicals, 8 de dansa, 3 d’òpera i 7 d’altres tipologies com la poesia, el circ i els monòlegs, a les quals cal afegir els concerts del Festival Petits Camaleons, amb més de cent concerts de música en directe en un únic cap de setmana.

Així mateix, la programació va comptar amb grans companyies internacionals com ara Cheek by Jowl amb The Winter’s Tale dirigida per Declan Donnellan, el Sant Petersburg Festival Ballet amb El llac dels cignes i Blanca Li i Maria Alexandrova amb Déesses et Démones.

Pel que fa als espectacles de la programació educativa, aquesta ha comptat amb l’assistència de 25.278 nens i nenes als diferents programes d’Escoles a Escena: Cantània, El Petit Liceu, Festival de poesia, Tots Dansen, Five Days to Dance, la Cantata de Sant Cugat, Scrooge…

Durant aquesta temporada 2016/2017, el Teatre-Auditori Sant Cugat ha ofert una programació estable multidisciplinària, variada, equilibrada i oberta a tothom, apropant la cultura a tots els públics, edats i perfils tant de Sant Cugat com de tot el seu entorn de referència. La programació del Teatre-Auditori ha ofert un ampli ventall d’espectacles de tots els gèneres, com ara teatre, música clàssica, música amplificada, dansa, òpera, musicals, poesia, circ, humor i màgia.

Escoles en moviment, el Teatre al servei de la dansa

Del 2 de juny al 2 de juliol al Teatre-Auditori tindrà lloc el programa ‘Escoles en Moviment’ amb un total de 20 funcions realitzades per 12 escoles de dansa.

Avanç de programació setembre-febrer: més espectacles per a més públic

Manel, Jarabe de Palo, Chucho Valdés i Gonzalo Rubalcaba (dins del 49è Festival de Jazz de Barcelona), Faemino y Cansado, el musical Priscilla, reina del desierto (el comiat), Allegro Vivace dins la programació d’El Petit Liceu i les coreografies (Naked Thoughts i Sechs Tänze) d’IT Dansa són algunes de les propostes de la propera temporada.

Les entrades per als següents espectacles es podran comprar a partir del juny, a més del Festival Petits Camaleons que ja té les entrades a la venda:

Divendres 2 de juny a partir de les 11h:

  • Manel (divendres 29 de setembre)
  • Faemino y Cansado (dissabte 21 d’octubre)
  • Valdés & Rubalcaba (diumenge 19 de novembre)
  • Jarabe de Palo (dissabte 13 de gener)
  • Priscilla, el musical (de l’1 al 4 de febrer – 7 funcions)

Dilluns 12 de juny:

  • Allegro Vivace (El Petit Liceu) (dissabte 18 de novembre)
  • IT DANSA (dissabte 17 de febrer)

La totalitat de la programació es donarà a conèixer en un acte de presentació el dimarts 11 de juliol, a les 19:30 h, al Teatre-Auditori. Al setembre, el Teatre-Auditori començarà la venda d’abonaments el dimecres 6 de setembre i d’entrades de la nova temporada a partir del dimarts 12 de setembre.

El Teatre-Auditori Sant Cugat compta amb el suport de: Catalana Occident, Sant Cugat Centre Comercial i Oci, Endesa, Fundació Damm, Obra Social “la Caixa”, HP, Roche, Hospital General de Catalunya i Motor Munich, entre d’altres. La seva col·laboració ha fet possible la qualitat, varietat i accessibilitat de tots els nostres espectacles, activitats i programes.

Podeu seguir l’actualitat del Teatre-Auditori a

Web Twitter / Facebook / Instagram / Flickr / Youtube / Mail / Visita Virtual

Informació i oficina: 93 590 76 90 / Taquilla: 93 589 12 68/ Missatges curts: 600 996 996

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.