Policia Local i Mossos d’Esquadra detenen dos individus implicats presumptament en el tràfic i distribució de cocaïna

patrulla_mixta_policia_local_mossosEls cossos de la Policia Local i de Mossos d’Esquadra van detenir la setmana passada a Sant Cugat dues persones presumptament implicades en el tràfic i distribució de drogues.

En un primer moment es va detenir una persona a la qual se li va trobar al maleter del seu vehicle una substància relacionada amb el procés d’elaboració de cocaïna. Posteriorment es va escorcollar el domicili d’un segon individu, relacionat amb el primer detingut, on es va intervenir cocaïna.

Tots dos detinguts, acusats d’un delicte contra la salut pública, ja han passat a disposició judicial.    

Les dues detencions són fruit d’un dispositiu policial conjunt que ha tingut una continuïtat de 15 dies. L’actuació s’ha realitzat en el marc de la coordinació entre la PGME i la Policia Local de Sant Cugat, i hi han intervingut efectius dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria Rubí i de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de districte de Sant Cugat i efectius de la Unitat de Suport Policial de la Policia Local de Sant Cugat.

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.