La Policia Local deté un home en recerca i captura per un presumpte delicte contra la salut pública

Policia-LocalLa Policia Local ha detingut un home que es trobava en recerca i captura per les autoritats judicials. La detenció es va produir dijous després que els agents de la Policia Local seguissin un vehicle sospitós fins a prop del centre comercial. En el moment que el vehicle es va aturar i va baixar-ne el conductor, la Policia Local va detenir-ne l’acompanyant, que era la persona que es trobava en recerca i captura. Aquesta detenció s’emmarca en un dispositiu policial conjunt de la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra de Sarrià-Sant Gervasi i la Policia Local per un presumpte delicte contra la salut pública.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.