L’Ajuntament impulsa un nou procés participatiu per actualitzar el Pla d’Equipaments

Joan_Puigdomench_Dami_CalvetEl tinent d’alcalde d’Urbanisme, Economia i Hisenda, Damià Calvet, i el comissionat de participació ciutadana, Joan Puigdomènech, han presentat aquest migdia el procés participatiu per revisar i actualitzar el Pla d’Equipaments de Sant Cugat.

L’objectiu és posar a debat de la ciutadania la previsió d’equipaments educatius, culturals, sanitaris i esportius de la ciutat. La voluntat és que els ciutadans i les entitats puguin fer les seves propostes i aportacions sobre les necessitats, els usos i les ubicacions dels futurs equipaments.

“La ciutat”, ha explicat Damià Calvet, “és viva i les conjuntures són canviants. Posem en marxa aquest procés per tal d’adaptar el Pla d’Equipaments a les necessitats que té actualment Sant Cugat”. El procés participatiu prendrà de base l’actual Pla d’Equipaments, del qual s’ha executat un 65%. D’altra banda, Joan Puigdomènech ha remarcat la importància de fomentar la participació ciutadana i “de posar en mans de la ciutadania els canals per fer-ho realitat”.

El procés participatiu comptarà amb diversos tallers que es duran a terme els mesos de maig i juny (adjuntem díptic informatiu: Proces_Participatiu_Pla_Equipaments). Tothom qui vulgui participar-hi ha d’enviar un correu a participacio@santcugat.cat o fer la seva aportació al web www.decidim.santcugat.cat.

Un cop finalitzades les fases de participació ciutadana, l’Ajuntament avaluarà les aportacions rebudes, farà el retorn dels resultats als participants i presentarà les conclusions, que serviran de base per elaborar la proposta final del Pla d’Equipaments, que tindrà una vigència de 8 anys. 

Procés participatiu a la Floresta

Així mateix, Damià Calvet i Joan Puigdomènech també han explicat que el proper 6 de maig s’inicia un altre procés participatiu a la Floresta: el de mobilitat i el de la 2a fase del Pla de Millora d’aquest barri.

Els tallers de propostes es duran a terme del mes de maig al mes de juliol (adjuntem díptic informatiu: Proces_Participatiu_LaFloresta). Tothom qui vulgui participar-hi ha d’enviar un correu a participacio@santcugat.cat. L’objectiu és decidir com organitzar l’espai públic a la Floresta per tal de fer un barri més amable i segur per a vianants i ciclistes. 

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.