La Floresta compta amb un nou punt d’accés, consulta i reserva de documents del Servei de Biblioteques de Sant Cugat

BIBLIOACCES_FLORESTAAmb aquest biblio@accés, florestans i florestanes poden accedir a un fons documental de 770.725 títols i 10.810.625 volums

La Floresta ja disposa d’un Biblio@ccés, és a dir, d’un punt d’accés al Servei de Biblioteques de Sant Cugat que permet sol·licitar i agafar en préstec documents (llibres, DVDs, CDs, etc.) de la Xarxa de biblioteques de la Diputació. El Punt està situat al Centre Social i Sanitari de La Floresta.

Gràcies a aquest Biblio@ccés es pot consultar tot el fons documental de les biblioteques des del Centre. Per fer ús del servei de préstec només cal tenir carnet d’alguna biblioteca pública.

Aquesta és una acció que dóna compliment a la moció institucional aprovada per Ple el gener del 2016 en què revisava el projecte de creació d’una biblioteca pública de proximitat per donar servei a la Floresta i les Planes en el marc d’actualització del Pla de Biblioteques públiques de Sant Cugat.

Música, llibres i pel·lícules a la carta

Els usuaris interessats poden consultar el fons a http://www.aladi.diba.cat/  gràcies al punt de consulta i reserva situat dins el Centre Sanitari i triar el llibre, pel·lícula o CD que vulguin.

Un cop demanats, els documents sol·licitats es lliuraran cada dijous al Biblio@acces, i els usuaris poden tenir els documents 30 dies i retornar-los a La Floresta, o a qualsevol de les Bústies de Retorn les 24 hores a qualsevol de les tres biblioteques, un cop s’acabi el termini de préstec.

Cultura a l’abast

Les biblioteques de Sant Cugat són espais culturals per a la relació, el lleure i el coneixement. Hi ha novel·les, contes, poesia, cinema, música, teatre, Internet, tallers, clubs de lectura, trobades amb autors i molt més. El servei Biblioteques de Sant Cugat està format per la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, la Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona, la Biblioteca de Volpelleres Miquel Batllori i ara el punt d’accés de La Floresta.

El biblio@accés permet accedir al catàleg col·lectiu de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona, un fons amb més de 770.725 títols i 10.810.625 volums que es troben a les 224 biblioteques i 10 bibliobusos de la Xarxa.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.