L’Ajuntament i Sant Cugat Empresarial signen un conveni de col·laboració per a l’organització de Sant Cugat Tribuna

33003819913_d35ee27c0b_oL’Associació Sant Cugat Empresarial i l’Ajuntament de Sant Cugat a través de la Fundació Sant Cugat Actiu, van signar ahir a la tarda un conveni de col·laboració per a l’organització del Fòrum Sant Cugat Tribuna en les seves properes edicions.

El president de Sant Cugat Empresarial, Joan Franquesa, i l’Alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, han signat aquest acord de col·laboració, que té l’objectiu d’establir una sèrie d’accions que permetin donar un nou impuls al fòrum Sant Cugat Tribuna aquest 2017.

La Fundació Sant Cugat Actiu, entitat sense ànim de lucre de caràcter públic creada amb la finalitat de contribuir a la promoció i foment del comerç, la indústria, el turisme i els serveis en general és l’entitat municipal que col·laborarà amb Sant Cugat Empresarial per a l’organització de Sant Cugat Tribuna.

El conveni signat estableix el grau de col·laboració entre les dues entitats i destaca que ambdues parts consideren que és necessari un nou impuls al Fòrum Empresarial Santcugatribuna amb una major implicació de l’associació Sant Cugat Empresarial a fi i efecte de:

  • potenciar el foment de la dinamització del teixit econòmic associatiu de la ciutat i la seva interrelació amb el territori, assolint un major grau d’impacte i visibilització de l’existent
  • promoure la ciutat com a territori generador d’oportunitats en els àmbits del coneixement i la innovació i catalitzador de projectes d’activitat econòmica d’àmbit local, nacional i internacional
  • consolidar la col·laboració públic-privada endegada des de la creació del programa i materialitzada en nombroses activitats a la ciutat.

Sant Cugat Tribuna, espai d’excel·lència empresarial

Des de la seva creació, el 2003, Sant Cugat Tribuna ha estat un espai de referència, una eina relacional i de posicionament que ha tingut diversos formats. Ha comptat amb un destacadíssim suport empresarial i amb un panell de ponents del més alt nivell pel qual han passat més de 10.000 assistents en les més de 50 sessions organitzades.

Sant Cuga Tribuna ha esdevingut, doncs, la principal eina de la potent cohesió del món econòmic de la ciutat, fet que es posa de manifest en l’abundància i la fortalesa d’esdeveniments d’interès empresarial que tenen lloc a la nostra ciutat.

La primera edició d’aquesta nova etapa del Tribuna Sant Cugat Empresarial tindrà lloc el proper 6 de juliol i no serà fins al darrer trimestre de l’any quan es desenvoluparà el segon fòrum empresarial.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.