Sant Cugat aposta per l’esport inclusiu i acollirà del 11 al 16 d’abril el Campionat Europeu de Boccia

Presentacio_Campionat_Europeu_BocciaLes instal·lacions esportives de la Rambla del Celler acolliran els partits de les 13 seleccions que participen a l’esdeveniment

Per garantir un millor desenvolupament del campionat la Federació Esportiva Catalana Paralítics Cerebrals fa una crida a la ciutadania per sumar voluntaris

 El dimarts 11 d’abril i fins al dissabte 15, Sant Cugat acollirà l’edició 2017 del BISFed European Regional Open, la competició de Boccia que comptarà amb la participació de 13 seleccions d’Europa. Tot i que els requisits per participar a l’Open que acollirà la ciutat no anava determinada per cap classificació, el resultat final serà important per al rànquing mundial.

En la presentació que s’ha fet aquest dimarts, el regidor d’Esports i Joventut, Eloi Rovira, ha destacat la importància “per a la ciutat d’acollir un esdeveniment d’aquestes característiques. És una gran experiència, molt enriquidora que ens ajuda a créixer, ja que el repte d’organitzar-lo no és res comparat amb l’èxit que suposa.” El regidor creu que aquest tipus de campionat “és un exemple de la col·laboració amb les entitats i demostren que Sant Cugat fa una aposta molt clara per l’esport inclusiu”.

D’altra banda, la tinent d’alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Progrés Social i Habitatge, Susanna Pellicer, ha remarcat que “el campionat ens fa grans com a ciutat. Acollir-lo només ens pot generar orgull. És molt important apostar per l’esport inclusiu, Sant Cugat és una ciutat oberta i solidària.”

La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) i l’Ajuntament de Sant Cugat estan buscant voluntaris per fer possible la competició, entre el 11 i el 15 d’abril a les instal·lacions esportives de la Rambla del Celler. Es necessiten al voltant de 100 persones que vulguin col·laborar en diferents àrees com l’àrea esportiva, el suport al voluntariat, la logística i el transport o la comunicació.

Els interessats poden emplenar el formulari per ser voluntari que trobaran a la pàgina web de la FECPC. Un cop enviat el formulari, els voluntaris rebran un correu electrònic confirmant el seu registre i es realitzarà una entrevista personal per ubicar adequadament a cada voluntari i per ajustar-se a la seva disponibilitat horària.

LA BOCCIA

La Boccia és un esport que possibilita la participació de jugadors amb alt grau de discapacitat física. Aquest és un dels motius fonamentals de la gran difusió experimentada per la Boccia, tant al nostre país com en l’àmbit internacional. La Boccia és un esport Paralímpic, per el qual s’organitzen, també, Campionats del Món i altres competicions internacionals. Es pot jugar en diferents modalitats: individual, per equips i/o parelles. Sant Cugat impulsa per la pràctica de l’esport com a vehicle per a la inclusió, per això col·labora en la realització d’aquest campionat juntament amb la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals.

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.