“Sant Cugat ve de gust” comença a desplegar-se amb el menú especial, a un preu tancat, que ofereixen aquesta setmana nombrosos restaurants de la ciutat

Menu_ve_de_gustLa gran festa de l’enogastronomia culminarà el cap de setmana vinent amb la Mostra Enogastronòmica, que se celebrarà al centre neuràlgic de la ciutat, la Plaça d’Octavià i el seu entorn més proper

Ja és aquí el “Sant Cugat ve de gust”, la primera gran festa de l’enogastronomia. Des d’avui, dilluns dia 27 de març, i fins diumenge, 2 d’abril, més de 50 restaurants de la ciutat ofereixen el “Menú Ve de Gust”, que, amb el lema “La millor cuina al millor preu”, engloba els seus plats més representatius a un preu tancat, diferent segons l’establiment. Tots els restaurants que participen al “Menú ve de gust” estan identificats i geolocalitzats al webapp “Sant Cugat Ve de Gust”, que ha estat ideada per l’empresa santcugatenca Delectatech. Els usuaris d’aquest webapp poden veure l’oferta dels restaurants i trucar per reservar taula durant tota la setmana.

Durant tota la setmana laborable, hi haurà un servei d’autobús gratuït entre Can Sant Joan i Can Ametller i el centre de la ciutat (funcionarà de dilluns a divendres, de les 13 hores a les 16 hores), per accedir fàcilment al centre.

El “Menú ve de gust” és la primera de les dues propostes que es posa en marxa del “Sant Cugat ve de gust”, una iniciativa organitzada per la Fundació Sant Cugat Actiu, amb la col·laboració de l’Ajuntament i Sant Cugat Comerç, que donarà a conèixer l’alt nivell de les propostes gastronòmiques de la ciutat i el dinamisme expressat en els darrers temps de la cervesa artesana que es produeix i comercialitza a Sant Cugat, i un munt de propostes relacionades amb el bon menjar i el bon beure, per conèixer i per degustar.

L’altra gran proposta és la Mostra Enogastronòmica, que se celebrarà el proper cap de setmana (del 31 de març al 2 d’abril) al centre neuràlgic de la ciutat, la Plaça d’Octavià i el seu entorn més proper. Un total de cinc espais acolliran aquests tres dies activitats de degustació, venda de productes, tastets i xerrades a càrrec dels comerços de Sant Cugat, amb un espai central de “swowcooking”.

“Sant Cugat ve de gust”, la gran festa de l’enogastronomia, neix amb la vocació de ser un esdeveniment coral, en el qual xarcuters, formatgers, vinaters, cervesers, vermuters i establiments d’estris de cuina sumen esforços per donar a conèixer el que és, sens dubte, un dels elements més apreciats de la ciutat.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.