Mercè Conesa arranca el compromís del conseller d’Interior d’incrementar el nombre d’efectius dels Mossos d’Esquadra a Sant Cugat

reunio conesa-janeAquesta tarda l’alcaldessa, Mercè Conesa, i el conseller d’Interior, Jordi Jané, s’han reunit per tal de valorar conjuntament l’evolució de la seguretat ciutadana a Sant Cugat del Vallès.

Mercè Conesa ha arrancat del conseller d’Interior el compromís d’augmentar el nombre d’agents dels Mossos d’Esquadra destinats a la comissaria de Sant Cugat. En concret el conseller Jordi Jané ha explicat “en el nou pressupost del 2017 (pendent d’aprovació) hi ha prevista la creació de 500 noves places de Mossos d’Esquadra i efectivament tindrem una especial atenció per Sant Cugat, conscients que les dades no són satisfactòries”.

Aquesta reunió, sol·licitada per l’alcaldessa, és la segona que es produeix en els darrers mesos. També hi han estat presents la tinent d’alcalde de Seguretat Ciutadana, Cristina Paraira, el director general de la policia catalana, Albert Batlle, i el major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluis Trapero.

Durant la trobada el conseller ha explicat els resultats de l’operatiu conjunt posat en marxa l’octubre passat que entre d’altres actuacions ha permès incrementar un 48% les hores dedicades al Pla Operatiu Especial (POE) d’Habitatges a Sant Cugat.

Hores abans en un acte a Sant Cugat el conseller Jané ja ha admès que “A Sant Cugat les dades no són bones, no ens agraden. Per això incrementarem l’actuació policial mitjançant el programa operatiu específic ‘Habitatge’. El centrarem molt a Sant Cugat. L’alcaldessa té tota la raó quan ens exigeix una atenció preferent per Sant Cugat”.

Finalment, el conseller Jané també s’ha posat “al costat de l’alcaldessa i de la seva inquietud”. En aquest sentit, ha subratllat que “té raó en els seus reclams. Per això hem d’intentar que aquestes dades, que ara no són prou bones, es reverteixin”.

L’alcaldessa, Mercè Conesa, espera que aquestes actuacions conjuntes i l’increment previst de Mossos a Sant Cugat permetin revertir una situació que considera prioritària.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.