El ple aprova encarregar una auditoria externa sobre les contractacions d’obres adjudicades a Ferrovial

FOTO:MANÉ ESPINOSA. ESPORT. INSTAL.LACIONS ESPORTIVES DE RAMBLA DEL CELLER.

El ple municipal extraordinari celebrat aquesta tarda ha aprovat per unanimitat encarregar una auditoria externa per tal d’estudiar el procés de contractació pública de Ferrovial-Agroman SA per la construcció del PAV3 i altres obres públiques que la mateixa constructora va dur a terme a Sant Cugat. L’acord també contempla auditar l’adjudicació d’obres amb explotació de serveis a l’empresa Cintra Aparcamientos SA, també vinculada a Ferrovial.

Així mateix, el ple també ha sol·licitat que s’estudiï qualsevol altra obra pública construïda a Sant Cugat per alguna empresa citada en el judici del “Cas Palau” i vinculada en el presumpte finançament il·legal de CDC, entre els anys 1997 fins a dia d’avui.

L’alcaldessa, Mercè Conesa, ha refermat novament el compromís de l’Ajuntament amb la transparència i el bon govern, i ha volgut remarcar que sempre s’ha facilitat tota la informació sobre les contractacions d’obra pública. 

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.