Arriba la 20a edició dels Premis Esport en Marxa amb una gala renovada de la mà del Mag Lari

esport en marxaEl pròxim 4 d’abril Sant Cugat viurà la 20a edició dels Premis Esport en Marxa que se celebrarà al Teatre-Auditori. La màgia serà el fil conductor de la Gala, totalment renovada, i comptarà amb la presència del Mag Lari com a mestre de cerimònia. Durant la gala es podrà tuitejar amb el hashtag oficial, #esportenmarxastq.

La iniciativa, organitzada pel mitjà de comunicació local Cugat.cat i referent en comunicació esportiva de la ciutat reconeix la tasca de clubs, directius, tècnics i esportistes durant el 2016 i premia nou categories diferents: millor esportista de l’any, reconeixement a tota una trajectòria, millor equip sènior, millor equip de base, millor entrenador, millor direcció esportiva, millor projecció exterior, millor projecció social, millor promoció de la base.

El jurat d’aquesta edició està format per la cap d’Esports de Cugat.cat, Carme Reverte, el redactor i editor d’Esports de Cugat.cat, Joan Garcia, cap d’Esports del Tot Sant Cugat, Àlex López, el director de l’OMET, Xavier Requeno, el cap de relacions institucionals del CAR, Albert Mendoza, el president de la Coordinadora, Rafa Robledo i el regidor d’Esports de Sant Cugat, Eloi Rovira. El jurat ha hagut d’escollir nou premiats entre una cinquantena de candidatures i ha destacat el bon nivell de professionalitat de totes les candidatures.

Els premis arriben plens de sorpreses que faran sentir l’esport als assistents. Una de les novetats és que cal assistir-hi d’etiqueta però amb un requisit indispensable, calçar vambes. Els Premis Esport en Marxa, referents a la ciutat, són una cita indispensable per tots els col·lectius, clubs, entitats i esportistes santcugatencs i compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat, el Teatre-Auditori, el CAR, el Tot Sant Cugat i Chocolat Factory.

Les persones interessades en aconseguir invitacions poden anar a la seu de Cugat.cat i preguntar per la Carolina Díaz. (Plana de l’Hospital, 12-14. 93 590 34 34 de 09:00h a 18:00h o enviar un correu a premisesport@cugat.cat)

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.