Detingut un home per un presumpte delicte contra la salut pública

20170315 foto intervencio

La Policia Local també ha obert diligències a un dels dos acompanyants del detingut, per un delicte contra la seguretat del trànsit, i ha denunciat, per una falta administrativa de tinença de substàncies, l’altre acompanyant

 

Aquest dimecres a la matinada (00:30 h), la Policia Local ha actuat contra tres homes que circulaven per l’avinguda Cerdanyola amb una furgoneta fent maniobres estranyes. Els agents han seguit el vehicle, després de veure interaccions sospitoses entre els tres ocupants i uns joves, i finalment els han aturat perquè les maniobres posaven en risc la seguretat viària.

La patrulla ha fet un control d’alcoholèmia al conductor, que ha donat positiu, amb una taxa d’alcohol d’1,4 grams/litre d’aire expirat. El màxim permès és de 0,25, motiu pel qual se li han instruït diligències per un delicte contra la seguretat del trànsit.

A banda del conductor, els agents han identificat els altres dos ocupants. A un d’ells se li ha intervingut una bosseta amb una dosi de cocaïna, i ha estat denunciat per una falta administrativa de tinença de substàncies.

A l’altre, se li han intervingut 11 dosis de marihuana preparades per a la seva distribució i diners en metàl·lic, procedents d’alguna transacció anterior. Aquest individu ha quedat detingut per un presumpte delicte contra la salut pública i a hores d’ara resta detingut a les dependències dels Mossos d’Esquadra pendent de prestar declaració davant del jutge.

Tots tres són majors d’edat, veïns de Sant Cugat, amb edats compreses entre els 27 i 37 anys, de nacionalitat albanesa i espanyola.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.