L’Ajuntament vol màxima transparència i convoca un ple extraordinari sobre les obres del PAV3

FOTO:MANÉ ESPINOSA. ESPORT. INSTAL.LACIONS ESPORTIVES DE RAMBLA DEL CELLER.

Mercè Conesa assegura que “farem el ple i les auditories que calguin” per demostrar que el procés de licitació i adjudicació es va fer de manera correcta i aïllar el nom de Sant Cugat de qualsevol ombra de dubte

 L’Ajuntament de Sant Cugat convocarà un ple extraordinari sobre les obres del PAV3 com avui han demanat per registre tres formacions polítiques de l’oposició. L’equip de govern vol “màxima transparència” en tot el procés de licitació i adjudicació de les obres de construcció del pavelló de la Rambla del Celler “justament per aïllar el nom de l’Ajuntament de Sant Cugat de qualsevol ombra de dubte”. Per l’alcaldessa, Mercè Conesa “farem el ple i les auditories que calgui. Com alcaldessa sóc la primera interessada en defensar el nom i el bon procedir de l’Ajuntament de Sant Cugat”.

Una adjudicació ‘correcta’ segons el jutge

De fet, tot l’expedient del PAV3 – inclòs en el sumari del Cas Palau – es va remetre el 2010 al Parlament de Catalunya i al jutjat d’instrucció. En 7 anys mai ningú ha demanat més informació ni s’ha citat mai ningú a declarar en considerar que els documents aportats estaven ben justificats. De fet el propi jutge, en una interlocutòria, va explicitar que “el procediment de licitació i contractació s’havia fet per part de l’Ajuntament de manera correcta”.

El mateix any 2010 es va obrir una comissió informativa extraordinària de Territori on es va facilitar a tots els grups municipals de l’oposició la informació i la documentació de què disposa l’Ajuntament sobre l’adjudicació del PAV3.

‘Responsabilitat política i joc net’

L’alcaldessa, però, s’ha qüestionat que justament ara, una vegada obert ja el judici oral i amb el cas sub iudice, els partits de l’oposició vulguin celebrar un ple extraordinari per encarregar una auditoria d’una documentació ja ‘examinada, estudiada, auditada i validada pels propis grups, pel Parlament i pel jutge’.

Per Mercè Conesa ‘transparència absoluta i llums i taquígrafs. Tenim les mans i els calaixos ben nets’. Per l’alcaldessa “responsabilitat política és també avantposar el nom de l’Ajuntament per davant dels interessos legítims de partit”.

El ple extraordinari se celebrarà el proper dilluns 20 de març a les 15 hores, just abans de la sessió ordinària del ple corresponent al mes de març.

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.