Solidaritat i esport units al projecte d’Ethic4Sports per col·laborar en la prevenció de l’ansietat i la depressió

projecte_solidari_sctcreixL’Ajuntament i SantCugatCreix impulsen un acord de col·laboració amb L’Obra Social “La Caixa” i l’entitat PREAD per impulsar el projecte Ethics4Sports

Amb l’objectiu d’introduir l’ètica al món de l’esport, per cada informe que s’inclogui a l’app o a la web de SantCugatCreix es donarà un euro a l’entitat d’ajuda a la prevenció de l’ansietat i la depressió

 

L’Ajuntament, a través de SantCugatCreix, ha presentat aquest dimecres un acord de col·laboració amb l’Obra Social “La Caixa” i l’entitat local PREAD. L’objectiu és incloure al solidaritat en la tasca d’introduir l’ètica al món de l’esport, valors que impulsa SantCugatCreix i que arriba a 9.000 esportistes, 500 tècnics i 17 institucions i entitats esportives de la nostra ciutat.

La tinenta d’alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Progrés Social i Habitatge, Susana Pellicer, ha aprofitat la presentació per “agrair a tots els implicats, SantCugatCreix, L’Obra Social “La Caixa” i PREAD, per treballar conjuntament en un projecte que inclou a tota la ciutat.” Pellicer, acompanyada del regidor d’Esports i Joventut, Eloi Rovira, ha afegit que “crear aquestes sinèrgies entre diferents actius de la ciutat i de fora és clau per arribar a tots els col·lectius”. Rovira a més creu que “sumar esport i solidaritat és bàsic per créixer com a ciutat, ja que el projecte d’Ethics4Sports va més enllà de Sant Cugat, té ambició europea, i ens permet fer una radiografia de la vessant social dins del món esportiu.”

El projecte Ethics4Sports compta amb una eina de gestió interactiva a través de la qual, i gràcies a aquest acord, l’Obra Social “La Caixa” farà una donació econòmica d’un euro per cada interacció dins d’aquesta eina. Es tracta que els esportistes utilitzin el web, i en un futur l’app, per explicar incidències tant positives com conflictives. Els diners recaptats es destinaran a l’entitat local PREAD, que treballa en la prevenció de l’ansietat i la depressió. E4S és un projecte europeu que vol promoure l’ètica dins de l’esport, està liderat per l’Ajuntament i compta amb la participació de SantCugatCreix, entre altres organismes.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.