L’estudiant de disseny Patricia Galán, autora del cartell del Dia de la Dona 2017

cartell_dia_dona_2017Galán estudia a l’Escola Municipal d’Art i Disseny i ha estat la guanyadora d’entre les 51 propostes presentades

 

Patricia Galán Pascual, estudiant de l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Sant Cugat, és l’autora del cartell del Dia de la Dona 2017. La seva proposta s’ha imposat en el concurs de cartells organitzat per l’Ajuntament de Sant Cugat (Escola Municipal d’Art i Disseny i Servei d’Informació i Atenció a la Dona), adreçat específicament a l’alumnat de Cicle Formatiu de Grau Mitjà i Superior de les escoles d’Art i Disseny i de Batxillerat Artístic dels Instituts d’Ensenyament Secundari del Vallès Occidental. Aquesta és la setena edició del concurs de cartells del 8 de març.

Enguany s’hi han presentat un total de 51 obres d’estudiants de dos Escoles d’Art i dos IES de batxillerat artístic. El jurat va escollir el cartell de Patricia Galán, mentre que el d’Esteve Garriga, del mateix centre, ha quedat segon i el de Paula Blas de l’IES Jaume Mimó de Cerdanyola ha quedat en tercera posició.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.