L’alcaldessa lamenta la mort de Joan Fàbregas, Fill Predilecte de Sant Cugat, i destaca la seva gran dedicació a la ciutat

Fabri01En “Fabri” ha mort avui a l’edat de 91 anys després d’una llarga trajectòria vinculada a Ràdio Sant Cugat i al món del teatre local

“Era una persona molt estimada a la nostra ciutat”, ha remarcat Mercè Conesa, “i per això vam acordar nomenar-lo fill predilecte. El recordarem sempre”

 

L’alcaldessa, Mercè Conesa, ha lamentat la mort avui dijous de Joan Fàbregas, conegut com a “Fabri”, als 91 anys d’edat. “Ha dedicat la seva vida a Sant Cugat”, ha remarcat l’alcaldessa, “sobretot amb les seves dues grans passions: la ràdio local i el teatre. Era una persona molt estimada a la nostra ciutat i per això vam acordar nomenar-lo fill predilecte de Sant Cugat. El recordarem sempre”.

Com a actor, Joan Fàbregas va desenvolupar una llarga trajectòria vinculada a agrupacions teatrals de Sant Cugat. Va participar en entitats com l’Agrupació Teatral Joan Maragall, Fila Zero, Tetrateatre i Amics de Pedra i Sang. De fet, a l’obra “Pedra i Sang” va interpretar el personatge del monjo hortolà durant deu anys. També va col·laborar, conjuntament amb Joan Llamas, en la creació de la secció teatral del Club Natació Sant Cugat.

Així mateix, com a locutor de ràdio va estar vinculat des de l’any 1983 a Ràdio Sant Cugat. Va participar en el programa “Roda d’Amics”, que ha estat 25 anys en antena, als magazins matinals de l’emissora o al programa “Versos”.

L’any 2006 va ser nomenat Fill Predilecte de Sant Cugat juntament amb el desaparegut actor Joan Llamas. Va ser la primera vegada que Sant Cugat feia aquest tipus de reconeixement.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.