La flautista Elisabet Franch s’estrena com a solista davant la Banda Municipal de Barcelona al @TeatreAuditori #SantCugat

elisabet_franch_Igor_cortadellasLa santcugatenca es posa per primera vegada davant d’una gran formació després d’haver iniciat una prometedora carrera com a solista

Interpretarà dues obres enregistrades en el seu primer disc però acompanyada de la Banda dirigida per Salvador Brotons

El proper divendres 10 de febrer a les 21.00 hores al Teatre-Auditori Sant Cugat, Elisabet Franch, s’estrenarà com a solista davant d’una gran formació orquestral, la Banda Municipal de Barcelona. A més de ser una excel·lent oportunitat per a demostrar la seva capacitat com a solista ho fa amb una formació molt coneguda per la flautista ja que hi ha tocat en diverses ocasions, fet que la complau i l’emociona. Un altre motiu de satisfacció és que aquesta oportunitat li ve donada pel Teatre-Auditori Sant Cugat, la ciutat que l’ha vist néixer i formar-se en els seus inicis com a músic.

La primera part del concert està dedicada al talent jove. Començarà amb L’Arlésienne de Bizet, compositor ja molt premiat amb només 20 anys, seguit d’Aires gitanos i Fantasia sobre Carmen de Pablo Sarasate, violinista i compositor precoç interpretat per l’Elisabet Franch que són obres incloses dins del premiat primer CD Gypsy Airs.

A la segona part, la Banda Municipal de Barcelona ens aproparà al repertori popular de les gran sarsueles, interpretant els preludis instrumentals d’El Caserío, La Revoltosa i La Verbena de la Paloma, una selecció de temes de Bohemios d’Amadeus Vives, i el brillant intermezzo de La boda de Luis Alonso.

El concert estarà dirigit pel titular de la Banda Municipal de Barcelona, Salvador Brotons.

Per aquest concert tan especial per l’Elisabet Franch manté la col·laboració amb el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya de la Generalitat de Catalunya que, a través  de la 080 Barcelona Fashion, l’ha posat en contacte amb la dissenyadora Justicia Ruano (www.justiciaruano.com) que vesteix, de manera desinteressada, per a aquest concert. Així mateix, repeteix col·laboració amb la Joieria SANT de Barcelona (www.joieriasant.com) que també li cedirà peces úniques, dissenyades i realitzades de manera artesanal.

Les entrades amb preus de 14 a 28€ es poden adquirir directament al web del teatre, en aquest enllaç https://santcugat.koobin.com/bmb

Sobre Elisabet Franch

Inicia els seus estudis a l’Escola Municipal de Música “Victoria dels Àngels” de Sant Cugat del Vallès.  Posteriorment es gradua a l’ESMUC i continua els seus estudis al Conservatoire National de Région de Paris. Durant la temporada 2008-2009 estudia i actua com a flautista de l’Orquestra de l’Acadèmia del Gran Teatre del Liceu

El 2010 guanya la plaça de flauta a l’Orchestra dell’Accademia del Teatro Alla Scala, actuant al Teatro Alla Scala, Teatro Luciano Pavarotti, Teatre Bolshoi, Filharmonia de Sant Petersburg, Teatre de Kaliningrad i a Àsia a la Royal Opera House d’Oman. Destaquen premis a la seva trajectòria, com el 1r premi i distinció del jurat al American Protégé International Competition 2016, que l’ha portat a debutar al Carnegie Hall de Nova York, 1r premi a l’unanimitat al International Flute Competition Domenico Cimarosa i Medalla d’or als Global Music Awards 2016 per a artista emergent i pel seu  treball discogràfic “Gypsy Airs”. Ha realitzat col·laboracions amb l’Orquestra Simfònica del  Gran Teatre del Liceu, l’OBC, la Banda Municipal de Barcelona, l’Orquestra Simfònica del Vallès i la Haifa Symphony Orchestra of Israel. És flauta solista de la GIOrquestra. L’any 2013 va ser anomenada “Rising Star 2014′′ per Sir James Galway i guardonada amb un Premi Ciutat de Sant Cugat. El seu primer treball discogràfic “Gypsy Airs” amb el pianista Josep Buforn de 2015, ha estat premiat com a millor àlbum de clàssica de l’Akademia International Music Awards de Los Angeles (2016). Actualment és Solista Assistent a la Suzhou Symphony Orchestra i compartirà la seva dedicació a les Residències a La.

Programa

I Part

 • Georges Bizet
 • 12’ L’Arlesienne, suite núm. 2 (selecció)
 • Pablo Sarasate
 • 9’ Aires Gitanos
 • 13’ Fantasia sobre “Carmen” de Bizet., op.25

II Part

 • Jesús Guridi El Caserío
 • 7’ Preludi del 2n acte. Instrumentació de Joan Alfonso Ruperto Chapí La Revoltosa.
 • 5’ Preludi. Instrumentació de J. Claveria
 • Amadeu Vives Bohemios, selecció de temes
 • 11’ Instrumentació i selecció de Ricard Lamote
 • Tomás Bretón La Verbena de la Paloma
 • 4’ Preludi. Instrumentació de J. Claveria
 • Jerónimo Giménez La boda de Luís Alonso. Intermezzo
 • 5’30’’ Instrumentació de Joan Lamote de Grignon

Fitxa artística

 • Banda Municipal de Barcelona
 • Salvador Brotons, director
 • Elisabet Franch, flauta travessera

Més informació i imatges:

 

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.