Lluís Ribas celebra els seus 40 anys de professió amb una exposició retrospectiva al Museu-Monestir

presentacio_expo_lluis_ribasEls beneficis que generi la venda de productes relacionats amb l’exposició aniran destinats a comprar vacunes per a la pòlio, gràcies a una col·laboració del pintor amb el Club Rotary Sant Cugat

El Museu-Monestir de Sant Cugat acull, del 16 de febrer al 30 de març, l’exposició “”Lluís Ribas, 40 anys de pintura” , un repàs a la seva trajectòria artística que mostra 29 de les seves pintures més representatives de diferents èpoques, seleccionades per la comissària de la mostra, Rosa Ferrer. L’exposició es podrà veure al claustró del Monestir i a la Sala Capitular.

A més de la mostra pictòrica que es podrà veure al Monestir, l’exposició ajunta sinèrgies i serà també un acte solidari, tot continuant el projecte “Art solidari” que l’artista va començar ja fa uns quants anys a la ciutat. En aquesta ocasió Ribas col·labora de nou amb el club Rotary Sant Cugat per aconseguir vacunes contra la pòlio. Al llarg dels dies que duri l’exposició, es vendran llibres i reproduccions de les obres de Lluís Ribas l’import dels quals serà íntegrament utilitzar per comprar vacunes. De fet, gràcies a aquest projecte ja s’han aconseguit moltes donacions de patrocinadors de Sant Cugat (de moment s’han pogut comprar 10.200 vacunes).

L’exposició va acompanyada de les següents activitats complementàries:

  • Inauguració de l’exposició el dijous, 16 de febrer, a les 19 h
  • Visita comentada a càrrec de Lluís Ribas el diumenge 26 de febrer, a les 12 h
  • Taller de pintura a càrrec de Lluís Ribas el dimecres 1 de març, a les 19 h
  • Visita guiada a càrrec de Lluís Ribas el diumenge 12 de març, a les 12 h
  • Presentació del retrat de Virgínia Woolf i xerrada de Marta Pessarrodona sobre la protagonista del retrat el dimecres 22 de març, a les 19 h
  • Cloenda de l’exposició amb performance a càrrec del grup de dansa Laura Esteve el dijous 30 de març, a les 19 h

Aquesta tarda s’ha presentat l’exposició en roda de premsa, en la qual Lluís Ribas ha remarcat que “aquesta és una celebració compartida, m’emociona exposar a Sant Cugat i comptar amb la participació de molta gent i que a més sigui amb una finalitat solidària”. La tinenta d’alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, haagraït la implicació de Ribas i del Club Rotary en l’activitat cultural i social santcugatenca i ha afegit que “des de la cultura promovem escenaris de solidaritat i cohesió que fan de Sant Cugat una ciutat implicada i artísticament atractiva”.

La inauguració de l’exposició tindrà lloc el dijous, 16 de febrer, a les 19 h, al Claustró del Museu-Monestir.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.