Cinc noves candidatures als Premis Ciutat de Sant Cugat 2016 @premisstc #santcugat

logo

El Club de Tennis Natació Sant Cugat, Francesc Orella, el Fons social Sant Cugat, Àlex Florensa i Maria Rosa Tamburini se sumen a les deu candidatures ja existents

Aquestes són les noves cinc candidatures als Premis:

 

 

CLUB TENNIS NATACIÓ SANT CUGAT

 • Pel 50è aniversari del Club de Tennis Natació Sant Cugat
 • 50 anys d’història, amb força i ganes de seguir creixent, i també amb l’objectiu que aquest fos un any molt especial, envoltat de màgia i molta activitat.
 • El programa d’actes del cinquantenari ha tingut com a objectius conservar i difondre la memòria col·lectiva, fomentar la cultura de l’esport i associar la nostra entitat a la ciutat i compartir el cinquantenari amb les institucions de Sant Cugat. Molts d’aquests actes han estat oberts a la ciutadania.

FRANCESC ORELLA

 • Per la seva interpretació del personatge de “Merlí” , en la popular sèrie de TV3. Aquest proper mes de juny farà 20 anys que resideix a Valldoreix, i des del 1958 com a estiuejant.

  La seva formació actoral la va fer a l’Institut del Teatre de Barcelona i al Herbert Berghoff Studio de Nova York. Amb ja gairabé 40 anys  com a actor professional, ha intervingut en més de 50 obres teatrals. Ha estat dirigit, entre molts altres directors, per Mario Gas, Josep M. Flotats, Adolfo Marsillach o Lluís Pasqual, desenvolupant la seva carrera professional entre Barcelona i Madrid.

  Ha estat guardonat amb el Premi Nacional de Teatre el 2009, i ha obtingut el Premi Max al millor Actor Protagonista de teatre els anys 2003 i 2008, així com diversos Premis Butaca i de la Crítica Teatral de Barcelona.

  En l’àmbit audiovisual ha participat en una quarantena de pel·lícules, i també en altres tantes sèries i movies: “Secrets de família”, “Estació d’enllaç”, ”Les veus del Pamano” i ”Merlí”, a TV3; “El comisario”, “Alakrana” “Mario Conde, los días de gloria”, a Tele 5; i “Prim, el asesinato de la calle del turco” i “Habitaciones cerradas”, a TVE.

  Actualment es troba en representacions de l’obra teatral “Art”, de Yasmina Reza, a Barcelona, i properament iniciarà les gravacions de la 3a temporada de la sèrie “Merlí” per a TV3.

FONS SOCIAL SANT CUGAT

 • Pel programa de préstecs sense interessos per a persones amb pocs recursos de la Fundació Acció Solidària Contra l’Atur (ASCA), arribant aquest 2016 als tres milions d’euros concedits en 18 anys.
 • El Fons Social, format per una vintena de socis, ha ajudat des de la seva creació l’any 1998 un total de 2.263 unitats familiars amb una mitjana de préstec de 1.300 euros per família i un percentatge de morositat inferior al 6€. El col·lectiu valldoreixenc neix arran de la iniciativa de Maria Antònia Gili d’ajudar una persona amb problemes econòmics. A partir d’aquí, el projecte va anar creixent rebent suport i prestant diners a més persones. El perfil de persones que s’han beneficiat dels seus préstecs són, majoritàriament, persones nouvingudes.

ÀLEX FLORENSA

 • Per ser un exemple de lluita i superació personal i de recuperació de l’autonomia i la dignitat de persones que com ell són víctimes d’una malaltia: l’addicció.
 • Amb només 45 anys aquest aventurer, gran comunicador i addicte rehabilitat ha aconseguit fer realitat el seu somni: ser terapeuta i psicòleg clínic.
 • El 2011 creà a Sant Cugat el seu propi centre; EINES per poder ajudar altres persones que, com ell, també volen una altra oportunitat i una vida lluny de les addiccions. El seu tractament es fonamenta en el canvi conductual, en una vida ordenada i metòdica oposada al desordre i caos que envolta l’addicte. La rutina física i les teràpies de grup són l’eix del seu tractament.
 • D’altra banda, l’Àlex dedica gran part del seu temps a la prevenció de les addiccions, fent conferències i tallers als alumnes de ESO, Batxillerat i cicles formatius de les escoles de Barcelona i el Vallès.

MARIA ROSA TAMBURINI

 • Per la seva trajectòria com a jugadora i capitana de l’equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat
 • Fa més de 21 anys que hi juga, al Patí Hoquei Club Sant Cugat, on ha sigut internacional amb la selecció espanyola i catalana, i des de fa tretze temporades és la capitana de l’equip i juga tant en la posició de defensa com de davantera. Pels èxits aconseguits durant el 2016 (la Copa Generalitat, ascens a la lliga OKlliga i la Supercopa Catalana) i per ser un referent per a totes les dones esportistes que combinen la pràctica d’esport de primer nivell amb la conciliació familiar i laboral.

Els premis Ciutat de Sant Cugat distingeixen persones, entitats, associacions o empreses que hagin tingut un paper destacat en la vida de Sant Cugat al llarg de l’any anterior a la convocatòria dels Premis. Els Premis estan organitzats per l’Ajuntament de Sant Cugat i compten amb la col·laboració del Tot Sant Cugat i Cugat.cat.

La gala de lliurament de premis tindrà lloc el dilluns 6 de març a les 19:30 hores al Teatre-Auditori Sant Cugat. A partir del dia 7 de febrer ja es podran recollir les invitacions a l’Oficina de Turisme.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.