La Policia Local deté un home per ser el presumpte autor del robatori de tres vehicles

Policia-Local-300x200[1]Aquesta nit, la Policia Local ha detingut un home per ser el presumpte autor del robatori de diversos vehicles ubicats a les Planes i a la Floresta. Després que el cos de seguretat rebés un avís a través del 112, la Policia Local ha desplegat una operació de recerca en els dos barris, que ha finalitzat amb la detenció d’un home jove que estava manipulant l’interior d’un vehicle Volvo al carrer de Moret. Durant la detenció, el presumpte autor dels robatoris ha oposat resistència i ha ferit lleument un agent de seguretat. Actualment, el detingut està sent investigat per tres delictes de furt a l’interior de vehicles, un delicte de danys i un delicte de resistència. El detingut és a les dependències de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a l’espera de passar a disposició judicial. La detenció d’aquesta nit s’ha dut a terme en el marc de l’operació especial de protecció de l’habitatge que realitzen conjuntament la Policia Local i els Mossos d’Esquadra.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.