#SantCugat acull per setè any consecutiu el programa per a joves emprenedors YUZZ amb 20 nous projectes empresarials @yuzzers

32267940685_ec9fbe517d_oEls participants rebran formació i assessorament a Sant Cugat, optaran a un premi econòmic per posar en marxa el seu projecte empresarial i el qui obtingui el primer premi guanyarà un viatge a Silicon Valley per conèixer el bressol de la innovació tecnològica

Enguany, Sant Cugat acull per setè any consecutiu el programa per a joves emprenedors YUZZ (www.yuzz.org), reafirmant així la seva aposta pel foment de l’emprenedoria.

Enguany formen el programa Yuzz un total de 20 projectes empresarials amb base tecnològica, seleccionats entre els 35 que es van presentar. En conjunt, els i les participants d’enguany seran més de 45 entre titulars i col·laboradors.

En l’edició d’enguany s’ha vist un increment del nombre de noies emprenedores (8 impulsores de projecte i 5 col·laboradores); un increment de projectes que contemplen algun tipus d’impacte social; emprenedors i emprenedores amb més d’una idea i projectes més definits, en diferents fases però amb un major grau de definició.

El programa YUZZ està impulsat pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) i té una de les seus a Sant Cugat, gràcies al suport de l’Ajuntament i de la Fundació Sant Cugat Actiu. Es tracta d’un concurs d’emprenedoria adreçat a joves de 18 a 31 anys que vulguin desenvolupar un projecte empresarial amb base tecnològica. Els participants rebran formació i assessorament durant 5 mesos a Sant Cugat perquè puguin treballar per desenvolupar el seu projecte.

Tots els participants YUZZ d’arreu de l’estat optaran a tres premis econòmics –en total sumen 60.000 €- que es destinaran a posar en marxa els projectes empresarials guanyadors. D’altra banda, el millor projecte YUZZ a nivell santcugatenc guanyarà un viatge a Silicon Valley per conèixer el bressol de la innovació tecnològica i una estada gratuïta d’un any a ESADECREÀPOLIS per poder desenvolupar el seu projecte.

En l’acte de presentació del programa la tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica, Joana Barbany, va donar-los la benvinguda i va dir-los que “esperem que dels vostres projectes neixin empreses i que s’implantessin a la ciutat, i contribuir a incrementar el patrimoni empresarial que conforma aquest ecosistema emprenedor ric, per la diversitat, i generós per la implicació amb l’emprenedoria i amb els projectes de ciutat”.

 

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.